Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα… έρχεται το Sweet Susu Soap να ανατρέψει τα πάντα! Περί τίνος πρόκειται; Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν ότι θα μπορούσαν να μετατρέψουν το μητρικό σας γάλα σε… σαπούνι; Ναι, σωστά διαβάσατε. Η εταιρεία Tin Roof Soap Co. υπόσχεται ότι μπορεί να το κάνει. Η ερμηνεία της λέξης «Susu» παραπέμπει στο γάλα και το θηλασμό στα Μαλαισιανά, από όπου εμπνεύστηκαν το όνομα του σαπουνιού. Η σύνθεσή του -εκτός από το μητρικό γάλα ως βασικό συστατικό- αποτελείται από ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, ρετσινόλαδο, βούτυρο shea και αιθέρια έλαια.

Για να μπορέσει μια γυναίκα να αποκτήσει το δικό της σαπούνι, θα πρέπει να αποστείλει μια ποσότητα κατεψυγμένου μητρικού γάλακτος (12-16 oz.) στον κατασκευαστή, και θα της επιστραφεί μια παρτίδα σαπουνιών, περίπου 60 oz.,στην τιμή των 60 δολαρίων.

«Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα να κατασκευάσω αυτό το σαπούνι είναι για να ενισχύσω το δεσμό ανάμεσα στο μωρό και τη μαμά – σίγουρα θα φυλάξω μία μπάρα για την κόρη μου, ώστε να έχει πάντα μαζί της ‘ένα κομμάτι μου’, ως απόδειξη της απέραντης αγάπης που της έδωσα αυτούς τους πρώτους μήνες της ζωής της…», δηλώνει η Σάρα Τζέιμς, υπεύθυνη της εταιρείας.

Τι θα λέγατε για την ιδέα του δικού σας μοναδικού μητρικού σαπουνιού; Θα θέλατε να το αποκτήσετε ή θεωρείται ότι πρόκειται για άλλη μία ανθρώπινη υπερβολή;