ζωδια

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη  13 Ιουνίου

13/06/2018
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη  13 Ιουνίου

Κριός

 

Τακτοποιηθείτε με άνεση. Χρησιμοποιήστε την εύνοια αυτής της εβδομάδας για οικονομικά θέματα και τακτοποιήστε εκκρεμότητες με εύκολο τρόπο. Με την άνεση σας αλλά υπεύθυνα.

 

Ταύρος

 

Εργασιακή αυτοπεποίθηση. Τώρα που έχετε πάρει τα πάνω σας στην δουλειά πρέπει κάπως να εξαργυρώσετε αυτή σας την δύναμη. Μπορείτε ασφαλώς να ζητήσετε παραπάνω ευθύνες και παραπάνω χρήματα.

 

Δίδυμοι

 

Ο σκοπός είναι να χαμογελάτε. Όλη η προηγούμενη πίεση σας έδωσε ένα μάθημα πως αν αγαπήσετε τον εαυτό σας μπορείτε να πετύχετε πολλά. Μην ξεχνάτε αυτό το μάθημα!

 

Καρκίνος

 

Δεν χρειάζεται επίθεση, χειρισμός χρειάζεται. Είναι γνωστή σας τακτική να επιτίθεστε όταν αισθάνεστε αδικημένοι. Η πραγματικότητα όμως δεν χρειάζεται επίθεση αλλά σωστό τρόπο και χειρισμό.

 

Λέων

 

Στηρίξτε γιατί χανόμαστε.  Φίλοι και ο ερωτικός σύντροφος σας καλούν για ηθική και συναισθηματική υποστήριξη . Μην ξεχάσετε να εμψυχώσετε τους αγαπημένους σας με αυτόν τον απίθανο ρεαλισμό, που σας διακρίνει.

 

Παρθένος

 

Αυτοπεποίθηση. Η ερωτική σας αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και πολύ χαιρόμαστε για αυτό. Εκμεταλλευτείτε την αισθησιακή σας διάθεση και βρείτε χρόνο για το ταίρι σας.

 

Ζυγός

 

Επαγγελματικές συμβουλές. Σήμερα η μέρα απαιτεί μια δεύτερη γνώμη και ένα άτομο από την δουλειά θα δώσει την λύση. Ακούστε μια δεύτερη γνώμη καλό θα σας κάνει!

 

Σκορπιός

 

Οικονομική αδράνεια. Οικονομικές οφειλές από συνεταίρους ή από οικογενειακά πρόσωπα ζητούν προσοχή. Σιγουρευτείτε και εξασφαλίστε πρώτα τον εαυτό σας.

 

Τοξότης

 

Απορίες! Σκέψεις και απορίες προβλέπονται για σήμερα, κυρίως στα ερωτικά, με εσάς στον ρόλο του προφήτη. Μην σκέφτεστε πράγματα που δεν έχουν συνοχή, ζητήστε απαντήσεις από τα πρόσωπα που σας αφορούν.

 

Αιγόκερως

 

Αλλαγή ερωτικής πλεύσης. Δοκιμάζετε νέους τρόπους στο φλερτ, οι οποίοι αποδεικνύονται ιδιαίτερα σωστοί! Συνεχίστε να δοκιμάζετε και να φλερτάρετε. Αντίστοιχα.

 

Υδροχόος

 

Φιλικά παράπονα. Φίλοι σήμερα θα διεκδικήσουν τον χρόνο σας και εσάς θα σας καταλάβουν οι τύψεις. Μην πέσετε στην παγίδα να είστε αρεστός  σε όλους και μην εξαντλείτε τον εαυτό σας.

 

Ιχθύς

 

Κέφι και διάθεση ανεμελιάς. Έχετε τεράστια ανάγκη αποσυμφόρησης και το φιλικό κέφι συνοδευόμενο από διάθεση ανεμελιάς είναι η τέλεια μίξη σήμερα! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22 Ιουνίου
ΚριόςΆτομο εμπιστοσύνης. Ζήτα την βοήθεια ή την συντροφιά ενός ατόμου, που έχεις πιο κοντά στην καρδιά σου. Θα αισθανθείς καλύτερα!ΤαύροςΕρμ...
Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Ιουνίου
ΚριόςΗ αλήθεια είναι πως δεν φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου. Αυτή η μέρα σε καλεί να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου και να μην μπεις σε μονο...
Στην παραλία με ένα Ζυγό
Ο Ζυγός δεν θέλει να ταλαιπωρείτε καθόλου. Για αυτό φρόντισε να τα έχεις σκεφτεί όλα εσύ. Μπορεί να τρελαίνεται για shopping, αλλά μόνο για ...
Είμαι Καρκίνος είναι Παρθένος
Ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Παρθένο;Πρόκειται για μοναδικό συνδυασμό!Σε αυτήν την σχέση δεν θα λείψει το πάθος και η επικοινωνία. Ο Παρθένος...
Ψύχραιμος Αιγόκερως
Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που χρειαζόμαστε ανθρώπους να μας πλαισιώσουν με δύναμη και κουράγιο. Στιγμές κρίσιμες ή δυνατές ζητούν άτομα,...
Ο άπιστος Λέων
Ένας άνδρας Λέοντας διψά για ερωτική επιβεβαίωση συνεχώς! Θέλει πάντα να είναι ο βασιλιάς του φλερτ και όλοι να τον διεκδικούν.  Δεν στ...