Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε οικείους και συγγενείς, αλλά σε πολλά σημεία δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. Πως τα κατάφερες έτσι;

Ταύρος

Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας είναι σήμερα και αφορούν το πορτοφόλι σου, καθώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει θετικό έδαφος για τα έσοδά σου, πρόσεξε όμως τα έξοδα.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερος  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν κάνεις και εσύ ένα βήμα προς τα εκεί. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

Καρκίνος

Η  Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Μην αποκαλύψεις τα μυστικά σου!

Λέων

Η επικοινωνία και η επαφή με τους άλλους θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό ακόμα και αν δεν προλάβεις να δες τους φίλους σου φρόντισε να επικοινωνήσεις μαζί τους και μην το αναβάλλεις.

Παρθένος

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να έχεις φήμη και κοινωνική αποδοχή.  Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα προσπαθήσεις να την αποκτήσεις, δούλεψε προς αυτή την κατεύθυνση!

Ζυγός

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για έσοδα που θα σου παρουσιαστούν, ενώ μπορείς και πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Δεν είναι κακό!

 Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός  καθώς θα έχεις την τάση για να παρεξηγηθείς και να εκνευριστείς ακόμα και για το παραμικρό. Είναι ίδιον του χαρακτήρα σου Σκορπιέ αλλά νισάφι  πια.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη απέναντί σου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Άρη, στοιχείο που δείχνει πως είσαι έντονα φλογερός. Μμμμμμ!

Αιγόκερως

Σήμερα η ημέρα θα έχει μια μεγάλη γκάμα υποχρεώσεων:  επαγγελματικά, ερωτικά , οικογενειακά  θα πρέπει να φέρεις εις πέρας μεγάλες ευθύνες  με αποτέλεσμα και μόνο που θα τις σκεφτείς να αρχίσεις να κουράζεσαι.

Υδροχόος

Η ημέρα ενδείκνυται και για να βρεθείς με φίλους σου καθώς η ενέργεια σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σε βοηθήσει να ξεσηκώσεις και τους άλλους σε μια καλή διάθεση! Γίνε το παράδειγμα!

Ιχθύς

Ο Ερμής περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου φέρνοντας αγαπημένα πρόσωπα δίπλα σου που σε στηρίζουν , ενώ εσύ εστιάζεις σε δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις.