Κριός

 Η Αφροδίτη περνώντας στον Λέοντα την Πέμπτη, σήμερα φέρνει λόγους για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει την ερωτική λίμπιντο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο Λέοντα, παίρνει μια θέση που για σένα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δείχνοντας πως ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα ανάγκη για χάδια και ασφάλεια.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και να συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον  σύντροφο σου αυτά που έχεις κατά νου. Πες αλήθεια και μίλα από καρδιάς!

Καρκίνος

Οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Μην κάνεις τρέλες, συγκεντρώσου!

Λέων

Σήμερα  μπορείς να κανονίσεις μία βραδιά για το σύντροφο και τους αγαπημένους σου φίλους και έτσι δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος! Πέρνα καλά!

Παρθένος

Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ,  όλα αυτά που επιθυμείς μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αλλά ο κόσμος δεν χτίστηκε σε μία ημέρα!

Ζυγός

Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη κι ο Ερμής σου δίνει ευκαιρίες  φέρνοντας περισσότερες επαφές με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω.

Σκορπιός

Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε αγαπημένους σου ανθρώπους, γιατί θα δημιουργηθούν θέματα στις σχέσεις σου και μάλιστα εκεί που δεν υπάρχουν.

Τοξότης

Συζητήσεις  για οικονομικά άλλων, που έμμεσα αγγίζουν και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο, θέλει χειρισμό και σωστές κινήσεις.

Αιγόκερως

 Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σε συμβουλεύει να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο χρόνο  και να κάνεις  το κατάλληλο ημερήσιο πλάνο  ώστε να διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Βρες μία δραστηριότητα που να σε χαλαρώνει ή να σε βοηθά να εκφράσεις τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη…. Κατάλαβες τι εννοώ!

Ιχθύς

Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα αυτό το διάστημα καθώς μπορεί να ξεμείνεις χωρίς να το είχες υπολογίσει. Μην μείνεις ταπί το ΣΚ!