Κριός

Ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί συζητήσεις για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, αλλά και αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο σου! Γενικά αλλάζεις Κριέ!

 Ταύρος

Νέα κόλπα! Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είσαι συνέχεια στην γύρα και υπάρχει και η πιθανότητα για νέες τεχνικές και μεθόδους από πρόσωπο έκπληξη!

 

Δίδυμοι

Νέα γκαρνταρόμπα! Μιας και τα οικονομικά πάνε καλύτερα, μήπως να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση; Μια αλλαγή θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και τον έχεις ανάγκη.

 

Καρκίνος

Αχ δεν έπρεπε! Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου κάνει «δωράκια». Οικονομικά και ερωτικά τα πράγματα ανεβαίνουν και πιστώνεσαι με αγάπη και υλικά αγαθά.

 

Λέων

 Φώτα, κάμερα, πάμε! Ωραίο αναμένεται το Σαββατοκύριακο Λιονταράκι μου! Προβολή και γοητεία είναι στο ζενίθ και δεν περνάς απαρατήρητος. 

Παρθένος Διάλεξε με σοφία. Αχ αυτή η νέα Σελήνη σου φέρνει διλλήματα και εσύ καθόλου δεν θέλεις να μπλεχτείς σε τέτοιες καταστάσεις. Πριν αποφασίσεις σκέψου καλά…

 

Ζυγός

 Νέα μονοπάτια. Την στιγμή που είχες αγανακτήσει με την βαρεμάρα στην καθημερινότητα σου… ήρθε η νέα Σελήνη και σου δίνει νέους δρόμους να περπατήσεις, περιπέτειες μέχρι και νέα καριέρα.

Σκορπιός

 Βγες και γοήτευσε. Όχι ότι σου είναι και δύσκολο εσένα αλλά αυτές τις μέρες τα προσόντα σου θα πλασαριστούν πιο εύκολα με λιγάκι χαμόγελο και μια σπίθα στο μάτι. Σπίθα Σκορπιού, ξέρεις εσύ!

 

Τοξότης

Έκτακτες εισφορές. Τα οικονομικά σου βλέπει ο Ερμής στον Καρκίνο και σου κρούει τον κώδωνα της προσοχής. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου και μην αφήνεις οφειλές.

 

Αιγόκερως

Ξαφνιάστηκες; Μπορεί να μην μετράς σωστά τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου, έχε το στο νου σου αυτό όταν θα εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιον συνάδελφο και δυσάρεστα από έναν φίλο.

 

Υδροχόος

Ξέρουμε την μανία σου να τα κάνεις όλα μόνος σου Υδροχόοε! Αλλά μήπως φορτώνεσαι πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας; Μήπως;

 

 

Ιχθύς

Να πιούμε έναν καφέ! Πρόσωπο από το παρελθόν κάνει επανεμφάνιση και σας δίνει χαρά! Τα εργασιακά θα πάνε καλύτερα και τα κοινωνικά σου έχουν δρομολογηθεί. Μπράβο Ψαράκι!