Είμαι Δίδυμος είναι Σκορπιός

Ταιριάζουμε;

Η σχέση σας δεν είναι εύκολη και αυτό είναι κάτι που και οι δύο το γνωρίζετε καλά και οι δύο! Εσύ έχεις την επιθυμία για ανεξαρτησία ενώ ο Σκορπιός για εξουσία … οι προσωπικότητές διαφέρουν, όμως το πάθος είναι αναμφισβήτητο.

Είναι γνωστό ότι είσαι άτομο κοινωνικό, που όπου βρεθείς και σταθείς θα πιάσεις την κουβέντα, ενώ οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που δέχεσαι είναι πολλές.  Ο Σκορπιός όμως, δεν μπορεί να ακολουθήσει εύκολα το πρόγραμμά σου, γιατί είναι πιο κλειστός τύπος.  Εκεί λοιπόν που μπορεί να κάνεις σχέδια για ένα ξέφρενο βράδυ , ο Σκορπιός θα αντιτίθεται και θα κάνει πλάνα για ατελείωτες αγκαλιές στο σπίτι. Είναι και η ζήλεια στην μέση…

Από την άλλη βέβαια , από την πλευρά σου μπορείς να βοηθήσεις τον Σκορπιό να ανοιχτεί και να κοινωνικοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Αν του δώσεις χώρος να λάμψει μέσα στον κοινωνικό σου περίγυρο θα το εκτιμήσει.  Ο Σκορπιός  μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρείς περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σου, κάτι που το έχεις ανάγκη!

Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις. Ο Σκορπιός δεσμεύεται και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Μην τον πληγώσεις και μην του κάνεις λαδιά γιατί είναι εκδικητικός όταν πονάει αλλά τρυφερός όταν ερωτεύεται!