Ναι είναι αλήθεια κάποιοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί από άλλους. Κάποιοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να καταβάλουν την ίδια προσπάθεια στο παιχνίδι των εντυπώσεων και η φυσική τους παρουσία μπορεί να κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίσουν.

Λέων, ωραίος και Λέων. Όλα τα φώτα πρέπει να είναι πάνω του και να το καταλαβαίνει σε κάθε ευκαιρία.  Το ύφος είναι αρχικά σνομπ και βαρύ μέχρι να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Αν του δείξεις ενδιαφέρον τότε όλα αλλάζουν. Ο αρχηγός της ζούγκλας θέλει να είναι αρχηγός παντού. Αλίμονο αν βρεθεί άλλος δίπλα και του κλέψει το φώς!

Τοξότης, εμπειρία και ταξιδιάρα ψυχή. Ο Τοξότης κερδίζει με την προσωπικότητα του, το πηγαίο χιούμορ του, το έντονο βλέμμα του και οι επαναστατικές του ιδέες κεντρίζουν εύκολα το ενδιαφέρον των συνομιλητών του. Έχει φτιαχτεί για να μιλάει σε μεγάλα κοινά και η αυτοπεποίθηση του είναι ερωτεύσιμη. Γελάει, μιλάει έντονα και είναι ερωτικός

Ζυγός, αεράτος και γοητευτικός. Γινόταν να μην υπάρχει στην λίστα εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου από τον τομέα του αέρα;;; Όχι βέβαια! Το στιλ και η γοητεία του είναι αντιληπτά στο πρώτο δευτερόλεπτο. Το προσεγμένο ντύσιμο, οι καλοί τρόποι  και οι δημόσιες σχέσεις είναι τα πρώτα στην ατζέντα του. Αν ξεκινήσει και τις φιλοφρονήσεις… εκεί δεν έχει ταίρι!

Κριός, δυναμικός και παρορμητικός. Η διαφορά του Κριού είναι