Δεν είναι και δύσκολο να θυμώσεις έναν Δίδυμο είναι η αλήθεια αλλά θα σας παρουσιάσουμε 4 λόγους που μπορούν να τον βγάλουν από τα ρούχα του σε ένα δευτερόλεπτο.

Υποδείξεις, εξυπνάδες, ειρωνεία. Αχ σε παρακαλούμε πολύ κάνε ότι θέλεις αλλά μην του κάνεις υποδείξεις και μην του κουνάς το δάχτυλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν δέχεται κριτική και θέλει καλό τρόπο όταν πρόκειται να του συζητήσεις ένα τέτοιο θέμα.

Αν προσπαθήσεις να τον αλλάξεις. Κοίτα ο Δίδυμος δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες και τρόπους και αν το αποφασίσει θα το κάνει μόνος του.  Μην τον βάζεις στην διαδικασία κρίσης και σταμάτα να του τονίζεις τα αρνητικά του. Έτσι είναι αλλάζει κάθε μέρα και δεν αντέχει τα πολλά – πολλά.

Αλλεργία στην βλακεία. Ακριβώς αυτό, μπορεί να βγάλει σπυριά αν έρθει σε επαφή με άτομο βραδείας καύσης. Δεν θα εξηγήσει κάτι πολλές φορές και θέλει να μιλάει μόνο με ανθρώπους με κοφτερό μυαλό και κρίση. Οι αργόστροφοι είναι ότι σιχαίνεται.

Μην τον κοροϊδέψεις. Ο Δίδυμος είναι καλός φίλος, ευχάριστος σύντροφος και απαιτεί από το άλλο εμπιστοσύνη. Αν τον περάσεις για βλάκα ή τον πληγώσεις μπορεί να γίνει… ταύρος. Την αχαριστία δεν την αντέχει, όπως και το ψέμα.