Υλικά για 2 άτομα
- 250 γρ. μακαρονάκι κοφτό
- 5 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
- 1 ψαρονέφρι, κομμένο σε φετάκια
- 2 πράσα, σε ροδέλες
- 250 γρ. μανιτάρια λευκά, χοντροκομμένα
- 1 κ.γ. μείγμα με αρωματικά της Μεσογείου (ρίγανη, θυμάρι, μπούκοβο)
- 15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, και τα στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε, σε δυνατή φωτιά, το ψαρονέφρι, μαζί με τα πράσα, τα μανιτάρια και τα αρωματικά, για 6-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ντοματίνια με το μαϊντανό και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα περίπου 5 λεπτά.
- Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, το κρέας με τα λαχανικά και τη φέτα.
Tip
Προαιρετικά, στο σερβίρισμα προσθέτουμε 1-2 κ.σ. αγουρέλαιο για περισσότερο άρωμα ή λίγη παραπάνω ρίγανη ή θυμάρι.