Τοξότης

24/11-22/12

Για τη μαμά: Αλλαγές στα οικονομικά και στα περιουσιακά σας στοιχεία υπόσχεται η νέα χρονιά με αφετηρία τον Δεκέμβριο. Στις 16 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας συνεπάρει σε συναρπαστικές περιπέτειες αλλά θα σας κάνει και πιο μαχητικές. Με τον  Άρη στον Αιγόκερω γίνεστε αρκετά καταναλωτικές. Προσέξτε το

Για το μπαμπά: Με μια μόνο κίνηση δε διορθώνονται δυστυχώς όλα τα λάθη του παρελθόντος. Τώρα είναι η εποχή να αλλάξετε ιδέες, όπως αλλάζει άλλωστε και η εποχή. Τα οικονομικά σας χρειάζονται σαφώς μια ενίσχυση και εσείς μια ανανέωση επαγγελματική αλλά και κοινωνική.

Για το παιδί: Στις 13 του μήνα η νέα Σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες για δώρο γενεθλίων, ενώ από τις 26 του μήνα ξεκινά για το μικρό σας ένας καθημερινός αγώνας δρόμου.Ίσως αυτήν την περίοδο νιώσει λίγο συναισθηματικά ανασφαλές. Στηρίξτε το και ενθαρρύνετε το να εκφράσει τα «θέλω» του.

Αιγόκερως

23/12-20/1

Για τη μαμά: Ο νέος μήνας φυσάει αέρα ανανέωσης. Μέχρι τις 10 του μήνα, ο Ερμής στο Σκορπιό «διορθώνει» σχέσεις που λόγω της ανάδρομης πορείας του είχαν χαλάσει. Παρασκήνιο ευνοείται από το πέρασμα του Ερμή στις 11 και της Αφροδίτης στις 16 του μήνα στον Τοξότη.

Για το μπαμπά: Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας με τον Πλούτωνα σας κάνει πολυμήχανο ενώ ο Ήλιος στο Τοξότη και η νέα Σελήνη στην ίδια θέση σας καλούν να διαλέξετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε.

Για το παιδί: Στις 21 του μήνα ο Ήλιος ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων ψηλά, αλλά στο παιδί σας αρέσει να παίζει με υψηλά στάνταρ. Βοηθήστε το να εκφραστεί και αφήστε το ένστικτό του να το οδηγήσει.

Υδροχόος

21/1-19/2

Για τη μαμά: Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στον τυχερό οίκο του ωροσκοπίου σας τον Τοξότη.  Αισιοδοξία, ισορροπία και καλή διάθεση θα είναι οι μεγάλες πρωταγωνίστριες των γιορτών.

Για το μπαμπά: Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα, που ενεργοποιείται στο τέλος του μήνα σας βοηθάει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Ο Ερμής μέχρι τις 10 και η Αφροδίτη μέχρι τις 16 του μήνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, δίνουν τις ευχές τους για καρποφόρες συζητήσεις στα επαγγελματικά.

Για το παιδί: Λάμπει, χαίρεται και κυριολεκτικά πρωταγωνιστεί αυτόν το μήνα. Η δημοτικότητα του ανεβαίνει κατακόρυφα. Άλλωστε σκέφτεστε κάτι καλύτερο από έναν Υδροχόο, όταν βρίσκεται με τους φίλους του;

Ιχθύες

20/2-20/3

Για τη μαμά: Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο Σκορπιό ευνοεί τα σχέδια που έχετε για το μέλλον, τα ταξίδια και τις επαφές σας με το εξωτερικό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις που θα ωφελήσουν την καριέρα σας

Για το μπαμπά: Η καριέρα σας βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο και σας καλεί να πάρετε αποφάσεις με συνεργό τον Ήλιο που θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 21 του μήνα. Η νέα Σελήνη στην ίδια θέση στις 13 του μήνα σας στηρίζει στις επαγγελματικές σας επιλογές.

Για το παιδί: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου, θα το βοηθήσει να λάμψει. Βοηθήστε το να εκφραστεί, αλλά και θέστε σε κάποιον έλεγχο την κάπως υπερτονισμένη φαντασία του.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι τις 16 του μήνα του χαρίζει πάθος και ενθουσιασμό.

Κριός

21/3-20/4

Για τη μαμά: Ο Άρης βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 25 του μήνα που σημαίνει πως πρέπει να σκέφτεστε διπλά πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε. Να θυμάστε ότι είναι κρίμα να αναβάλετε συνέχεια για αύριο όλα τα ωραία πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα.

Για το μπαμπά: Ένας πολύ δύσκολος χρόνος, κλείνει τον κύκλο του αυτόν το μήνα. Η πίεση του Άρη θα είναι φανερή για να ασκήσετε πιέσεις ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας. Σπίτι και οικογένεια συνεχίζουν να απαιτούν την  προσοχή και τη φροντίδα σας.

Για το παιδί: Το πλανητικό ζικ ζακ, ίσως αναστατώσει κάπως το σύμπαν του μικρού σας. Δείξτε υπομονή με το ανυπόμονο Κριαράκι σας και προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις ορμές του.

Ταύρος

21/4-21/5

Για τη μαμά: Τα όρια μέσα στα οποία πρέπει να κινηθείτε είναι δυστυχώς περιορισμένα, γι’ αυτό σκεφτείτε ότι κι αν κάνετε και δεύτερη φορά. Το πιο βατό διάστημα για σας είναι από 12 έως και τις 25 Δεκεμβρίου. Στις 27 του μήνα το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα σσε φέρνει δώρο, ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας.

Για το μπαμπά: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, με τον Άρη στον Αιγόκερω, ζητά από εσάς οργάνωση και πειθαρχία. Ό,τι καινούργιο έχετε σκεφτεί τόσο καιρό και δεν μπορούσατε να το υλοποιήσετε, βάλτε το πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Για το παιδί: Οι πλανήτες το βαραίνουν κάπως αυτόν τον καιρό. Ίσως χρειαστεί να το υποστηρίξετε συναισθηματικά. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα παιδί που γνωρίζει καλά τις υποχρεώσεις του..

 

Δίδυμοι

22/5-21/6

Για τη μαμά: Ο Ήλιος στον Τοξότη μέχρι τις 20 σας καλεί να δώσετε έμφαση σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, ενώ από τις 21 στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτηθείτε ψυχολογικά και οικονομικά.  

Για το μπαμπά: Αν σηκώσετε λίγο το κεφάλι, από τη δουλειά θα διαπιστώσετε ότι η υπόλοιπη ζωή σας είναι σχεδόν ανύπαρκτη αφού μέχρι τις 25 του μήνα, με τη παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, πέφτετε με τα μούτρα στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Όμως φροντίστε και την οικογένεια. Σας χρειάζεται

Για το παιδί: Ο Ερμής στο Σκορπιό, έως τις 10  θα το βοηθήσει  να πιστέψει στις ανάγκες του και αντίστοιχα ο Κρόνος θα το βοηθήσει να αντιμετωπίσει πιο ώριμα τα πράγματα. Η υπεραισιοδοξία του κρύβει πλάνη αλλά η Σελήνη στις 13 του μήνα θα προσπαθήσει να φωτίσει κάθε σκοτεινό σημείο που δεν βλέπει. 

Καρκίνος

22/6-22/7

Για τη μαμά: Ηρεμία και αυτοσυγκράτηση είναι τα δυο σας όπλα για να διαχειριστείτε τις πολύ δύσκολες πλανητικές επιρροές του μήνα. Εξαντλήστε όλα τα αποθέματα της διπλωματίας σας για να ξεφύγετε από τις παγίδες του Δεκεμβρίου.

Για το μπαμπά: Οι αλλαγές που έχετε κάνει έχουν αποδώσει θετικά. Η νέα Σελήνη, στις 13 του μηνός, ο Ερμής και η Αφροδίτη, στις 11 και 16 του μήνα αντίστοιχα, δίνουν και πάλι ευκαιρίες. Αν διεκδικήσετε θα δικαιωθείτε και θα δείτε θετικές αλλαγές μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Για το παιδί: Αντιμετωπίστε τις όποιες αγωνίες και τις όποιες ανασφάλειες του υποστηρικτικά, ιδιαίτερα αν το παιδί σας είναι γεννημένο κοντά στις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Προστατέψτε το από απροσεξίες, μια που ο Ήλιος που περνά στις 21 του μήνα απέναντι από το ζώδιό του θα το κάνει να νιώθει ανεπαρκές.

Λέων

23/7-23/8

Για τη μαμά: Ο Δεκέμβριος είναι ένας σχετικά σύνθετος μήνας μια που από τη μία έχει και άγχη και ανασφάλειες, από την άλλη θα υπάρξουν και μικρά αντίδοτα. Δείξτε λίγο περισσότερο προσοχή στην υγεία σας και αφήστε κατά μέρος τις επιπολαιότητες

Για το μπαμπά: Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο σας βρίσκουν αποφασισμένο να πάρετε τα πάνω σας. Ναι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απλωθείτε, να επεκταθείτε και να δυναμώσετε όπως παλιά.

Για το παιδί: Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα στις 27 του μήνα θα προσπαθήσει να το κρατήσει προσγειωμένο τον περισσότερο καιρό, τουλάχιστον θα το προσπαθήσει! Προσπαθήστε να το στηρίξετε. Το έχει άμεση και απόλυτη ανάγκη.

Παρθένος

24/8-23/9

Για τη μαμά: Ο μήνας αυτός, ανοίγει το δρόμο για καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί να κάνετε συντονισμένες και γρήγορες κινήσεις. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, μέχρι τις 16 του μήνα, φέρνει συναντήσεις ενώ η νέα της θέση, στον Τοξότη, τη ζεστασιά που τόσο καιρό περιμένατε.

 Για το μπαμπά: Μέχρι τις 10 του μήνα ο Ερμής θα ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιο του Σκορπιού και θα σημάνει λήξη συναγερμού στη δύσκολη καθημερινότητά σας. Οι μέρες θέλουν ψυχραιμία. Ο Άρης στον Αιγόκερω, μέχρι τις 25 του μήνα, σας βοηθάει να ξαναβρείτε το κέφι σας

Για το παιδί: Ίσως το οργανωτικό σας Παρθενάκι νιώσει ιδιαίτερα ανασφαλές κάτω από τόση πλανητική ανισορροπία. Όμως αν το βοηθήσετε να αποφύγει τους καβγάδες και την ένταση το 2013 υπόσχεται πιο ευοίωνες ημέρες. Ο Άρης, μέχρι τις 25 του μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα το γεμίσει με τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας.

Ζυγός

24/9-23/10

Για τη μαμά: Έντονη κινητικότητα και δημιουργικότητα υπόσχεται ο Δεκέμβριος. Αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να λύσετε κάποια παλιά σας θέματα. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 20 ενεργοποιεί  τον τομέα της επικοινωνίας και κάποιων υποθέσεων που εκκρεμούν

Για το μπαμπά: Ο Ερμής, έχοντας σταματήσει την ανάδρομη πορεία του Σκορπιό, προωθεί τις εξελίξεις στα οικονομικά σας ζητήματα που είχαν νεκρώσει το προηγούμενο διάστημα. Για καιρό αισθανόσασταν ακινητοποιημένος. Με συνέπεια και ευθύνη αντιμετωπίστε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να φέρει το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα.

Για το παιδί: Η Αφροδίτη το μήνα αυτό από το Σκορπιό του χαρίζει λάμψη, αυτοπεποίθηση αλλά και τη δυνατότητα να έρθει κοντά σε ανθρώπους  του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Στις 26 του μήνα ο Άρης περνά στον Υδροχόο και υπόσχεται να αφυπνίσει τα συναισθήματά του και να σας ζητά  αγκαλιές και χάδια.

Σκορπιός

23/10-22/11

Για τη μαμά: Ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας σε όλους τους τομείς προβλέπεται ο Δεκέμβριος. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η οικογένεια χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας για να της χαρίσετε τη ζεστασιά που τόσο της έλειψε τους προηγούμενους μήνες.

Για το μπαμπά: Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα δημιουργεί μια πολύ καλή όψη και είναι σαν ένα αόρατο συμπαντικό χέρι να σας σπρώχνει στον δρόμο της δικαίωσης. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας πιο σοβαρά. Η Αφροδίτη τα ευνοεί, εσείς όμως δείξτε μια κάποια προσοχή σε δάνεια και συναλλαγές

Για το παιδί: Ίσως σας αποκαλύψει μια εσωτερική του ανάγκη για περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια αυτόν τον μήνα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το αγκαλιάσετε, να το στηρίξετε και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του.