Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας (21 – 27 Ιανουαρίου 2013), ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική προσφέρει και φέτος σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα πραγματοποίησης προληπτικού ελέγχου τραχήλου μήτρας και ωοθηκών, σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, στις μονάδες «Βιοϊατρική» και τις Βιοκλινικές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, θα παρέχονται τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων:

  • Α. Πακέτο Α

Test PAP – Υπερηχογράφημα Μήτρας & Ωοθηκών –Μέτρηση Καρκινικού Αντιγόνου Ca-125Τιμή: 30 €

  • Β. Πακέτο Β – Διπλός Έλεγχος

Test PAP υγρής κυτταρολογίας – Μοριακή Ανίχνευση & Τυποποίηση του ιού HPV – Μέτρηση Καρκινικού Αντιγόνου Ca-125Τιμή: 60 €

Οι εξετάσεις Test PAP, Δείκτη Ca-125 και Μοριακού Ελέγχου HPV γίνονται με σχετικά απλή διαδικασία (λήψη κολπικού, έξω- & ενδο-τραχηλικού επιχρίσματος και απλή αιμοληψία) και δεν χρειάζονται ραντεβού. Απαιτείται μόνο προγραμματισμός του υπερηχογραφήματος, ο οποίος μπορεί να γίνει καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. 

Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για εξετάσεις που θα γίνουν από 21 έως 26 Ιανουαρίου 2013. Ο προγραμματισμός των εξετάσεων μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Για την Αθήνα: 210-6966100 & για τη Θεσσαλονίκη: 2310-459660.