Τα δημοφιλή Lego είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών ανά τον κόσμο και την ενασχόληση μαζί τους δεν τη βαριούνται ποτέ. Φανταστείτε την αντίδρασή τους αν τους έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαν να ζήσουν σε έναν κόσμο φτιαγμένο μόνο από Lego!

Θεωρητικά, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο στα όνειρα. Ποιος λέει, όμως, ότι τα όνειρα δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Το 2013, άνοιξε τις πύλες του το περίφημο «Legoland Resort Hotel» στην Καλιφόρνια. Είναι το δεύτερο Lego ξενοδοχείο στον κόσμο, αφού την πρωτιά έχει το αντίστοιχο «Legoland Resort Hotel» στο Windsor της Μ. Βρετανίας, το οποίο μετρά μόλις 1 χρόνο λειτουργίας.  Το ξενοδοχείο αποτελείται από 250 θεματικά δωμάτια, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από Lego, με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Οι βασικές κατηγορίες των θεμάτων είναι τρεις: 1. Πειρατές 2. Περιπέτεια και 3. Βασίλειο, ώστε κάθε δωμάτιο να μετατρέπει τη διαμονή σε αξέχαστο ταξίδι διασκέδασης μέσα από παραμυθένια σκηνικά.         

Και επειδή τόσο η Καλιφόρνια όσο και η Αγγλία δεν είναι και τα πιο κοντινά μέρη για να καταφέρουμε να δούμε από κοντά αυτό τον παιδικό παράδεισο, μια σειρά από φωτογραφίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν το «μέσο» που θα μας ταξιδέψει νοερά στο φανταστικό κόσμο των Lego και θα μας μεταφέρει για λίγο στις μνήμες των παιδικών μας χρόνων…