Η Καρναβαloca είναι μια καρναβαλική πολιτεία αφιερωμένη στα παιδιά, που εκτείνεται σε περισσότερα από 6.800 τ.μ. καρναβαλικής δράσης, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα εντυπωσιακό καρουσέλ, μια μεγάλη αίθουσα με παραμορφωτικούς καθρέφτες, φιγούρες ντεκουπέ, μεγάλη σκηνή για καραόκε, συναυλίες και πάρτι, καθώς επίσης πίστα cart και τη μεγαλύτερη πίστα roller στην Αθήνα. 

Ο αποκριάτικος πολυχώρος φιλοδοξεί να αποτελέσει αγαπημένο τόπο συνάντησης των μικρών, που, πέρα από την περιήγηση στο μαγικό κόσμο του Καρναβαλιού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν παραστάσεις Καραγκιόζη, να δημιουργούν τις δικές τους μάσκες και καπέλα στο χώρο δημιουργικής απασχόλησης με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, να μεταμορφώνονται με face painting, να ζωγραφίζουν καρναβαλικές φιγούρες και να αναζητούν το Θησαυρό κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Αυτό, όμως, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους είναι η μεγάλη σκηνή καραόκε που έχει στηθεί, η οποία θα φιλοξενεί καθημερινά τις ερμηνευτικές προσπάθειες των επίδοξων τραγουδιστών.

Το «Θέατρο Δρόμου», που περιλαμβάνει μάγους, ζογκλέρ, ακροβάτες, παντομίμα, κουκλοθέατρο, παραμυθάδες και άλλες εκπλήξεις, θα βρίσκεται εκεί καθημερινά για να ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους, ενώ φιγούρες αγαπημένων φίλων των παιδιών θα βολτάρουν ανάμεσά τους. 

Εντός του χώρου λειτουργεί, επίσης, αναψυκτήριο, αίθουσες με παιχνίδια για τα παιδιά, πίστα cart, πισίνα με βαρκάκια, παιδότοπος, τραμπολίνο, πισίνες με νερόμπαλες, τρένο με ράγες και άλλα πολλά. Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με συμμετοχή από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και άλλους φορείς, τόσο για τη διασκέδαση αλλά και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών μας φίλων.

Αίθουσα Ξιφασκίας, Ελληνικό, Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Γενική Είσοδος: 2€ Δεύτερα με Παρασκευή, 3€: Σάββατο, Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα (18/3). Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 22.00. Εύκολη πρόσβαση στο πάρκινγκ του εξωτερικού χώρου.