Όπως κάθε αφοσιωμένη μαμά, έτσι και η Heather Sitarzewski ξυπνάει κάθε μέρα νωρίς το πρωί, για να ετοιμάσει το κολατσιό του 8χρονου γιου της για το σχολείο, με όλα εκείνα τα νόστιμα που η ίδια ξέρει ότι του αρέσουν.

Με μια ιδιαίτερα δημιουργική προσέγγιση σε ό,τι καταπιάνεται, η γραφίστρια και εικονογράφος από το Ντένβερ του Κολοράντο φτιάχνει «βρώσιμες» απεικονίσεις των χαρακτήρων της Ντίσνεϋ χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά και διάφορες άλλες λιχουδιές.

Όπως εξηγεί η ίδια, το βασικό στοιχείο του κολατσιού είναι το σάντουιτς, το οποίο μετά διακοσμεί με διάφορα χρωματιστά εδώδιμα προϊόντα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο γιος της είναι ο μεγαλύτερος φαν σε οτιδήποτε ετοιμάζει η μαμά του. Μάλιστα, ο μικρός δίνει και από ένα όνομα σε κάθε «εδώδιμη έμπνευση», ενώ δεν υπάρχει κάποια που να μην του αρέσει, λέει η μαμά του.

Η Heather, ως λάτρης των ταινιών της Ντίσνεϋ, δεν έχει παραλείψει κανένα χαρακτήρα από τις δημιουργίες της: Goofy, Captain Hook, Woody from Toy Story, Winnie the Pooh, Eeyore and Tigger. Βέβαια, πρωταγωνιστές είναι και πολλοί άλλοι αγαπημένοι παιδικοί ήρωες. Εσείς δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες και να γίνετε πάλι παιδιά! Ή -γιατί όχι;- να της «κλέψετε» την έμπνευση! Απολαύστε τις και καλή επιτυχία στις πιο τολμηρές!