Υλικά για τα μπισκότα «αυτιά» 

350γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις  250γρ. μαλακό βούτυρο 300γρ. ζάχαρη 1 αβγό χτυπημένο 2-3 βανίλιες   Για το γλάσο 3 κ.σ. ζεστό νερό 2 1/2 φλ. άχνη ζάχαρη Εκτέλεση για τα μπισκότα Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ενιαίο μαλακό μείγμα. Στη συνέχεια χτυπάμε το αβγό και τη βανίλια. Σιγά, σιγά προσθέτουμε και το αλεύρι μαζί με μία πρέζα αλάτι και ζυμώνουμε καλά τα υλικά. Εκτέλεση για το γλάσο Βάζουμε σ’ ένα μπολ το νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά την άχνη μέχρι το μείγμα μας να γίνει πηχτό ώστε να απλώνεται ομοιόμορφα.  Διαιρούμε το υλικό μας στα δύο έτσι ώστε να προσθέσουμε στο ένα ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής. Αφού έχουμε έτοιμο το μείγμα για τα μπισκότα, πλάθουμε τα μπισκοτάκια μας σε σχήμα αυτιών λαγού και με ένα μαχαιράκι κάνουμε εγκοπές όπως στη φωτογραφία. Θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι η κάθε εγκοπή θα πρέπει να έχει πάχος όσο το χείλος του ποτηριού που θα τοποθετήσουμε τα μπισκότα-αυτάκια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και τα ψήνουμε τα για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε τα μπισκοτάκια μας από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.  Με ένα κορνέ με πολύ λεπτή μύτη, σχεδιάζουμε το λευκό περίγραμμα των αυτιών με λευκό γλάσο και στο τέλος καλύπτουμε την υπόλοιπη επιφάνεια με το ροζ γλάσο. Όταν το γλάσο μας σταθεροποιηθεί και στεγνώσει είμαστε έτοιμοι για να τα τοποθετήσουμε στο ποτηράκι μας, στο οποίο με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο έχουμε σχεδιάσει τα μάτια, το στόμα, τα δοντάκια, την μύτη και τα μουστάκια του λαγού.