1. «Είχα φτιάξει ένα υπέροχο γλυκό με κρέμα και, για όσο καθάριζα τον πάγκο της κουζίνας, το ακούμπησα στον καναπέ. Όταν τελείωσα με το καθάρισμα, έτρεξα να βγάλω το σκυλί μου έξω, γιατί γάβγιζε. Στο γυρισμό -ουπς- απλώς έκατσα στον καναπέ. Όμως, ήμουν τόσο κουρασμένη για να αλλάξω ρούχα… και μετά ξεχάστηκα. Έλα, όμως, που σύντομα ήρθε η ώρα του δείπνου! Όλοι γελούσαν μαζί μου! Και ο άντρας μου μου είπε ότι ήμουν σαν να τα είχα κάνει πάνω μου!» Μαρία Ζ.

2. «Πήγαινα συνεχώς να σηκώσω το τηλέφωνο αρπάζοντας την ενδοεπικοινωνία του μωρού. Φυσικά, δεν μου απαντούσε κανείς!» Κατερίνα Β.

3. «Έχω δίδυμα… και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βάλει τα κοριτσίστικα ρούχα στο γιο μου και τα αγορίστικα στην κόρη μου. Και πάμε πάλι από την αρχή!» Γιώτα Ν.

4. «Αφού είχαν μπει τα παιδιά στο αυτοκίνητο, ο μεγάλος πίσω αριστερά και ο μικρός πίσω δεξιά στο καθισματάκι του, μπήκα κι εγώ μπροστά για να ανάψω τη μηχανή να φύγουμε και τότε ήρθα αντιμέτωπη με το… παντελόνι μου, το οποίο φυσικά είχα φορέσει ανάποδα και δεν ήταν η πρώτη φορά!» Μαριάννα Δ.

5. «Είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα για να υπογράψω κάποια χαρτιά σχετικά με την υιοθεσία της κόρης μου. Μπαίνω, λοιπόν, μέσα, αφήνω κάτω το μωρό μέσα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, συμπληρώνω τα απαραίτητα χαρτιά και φεύγω. Καθώς προχωρούσα προς το αυτοκίνητο, συνειδητοποίησα έντρομη ότι είχα ξεχάσει το μωρό! Ευτυχώς, τουλάχιστον, ήταν σε ασφαλές μέρος!» Ελένη Κ.

6. «Πήγα να βουρτσίσω, λίγο πριν κοιμηθώ, τα δόντια μου. Για κακή μου τύχη, στην οδοντόβουρτσα, αντί για οδοντόκρεμα, έπιασα κι έβαλα το κρεμοσάπουνο! Για καλή μου τύχη, το πήρα χαμπάρι λίγο πριν το βάλω στο στόμα μου. Όχι γιατί το κατάλαβα, απλά επειδή -ευτυχώς- το μύρισα!» Μαργαρίτα Γ.

7. «Κοίταξα έξω από το παράθυρο του σπιτιού μου και σκέφτηκα: ‘Ααα, έχουν και οι γείτονες ίδιο αυτοκίνητο με εμάς!’. Μετά από λίγο κατάλαβα ότι δεν ήταν το δικό τους αυτοκίνητο αλλά το δικό μας μπροστά στο σπίτι τους! Είχα ξεχάσει να βάλω το χειρόφρενο, κι αυτό (πόσο απερίσκεπτο!) πήγε και τσούλησε μέχρι την απέναντι γωνία! Ευτυχώς, έμεινε εκεί!» Μισέλ Ε.

8. «Αποκοιμήθηκα θηλάζοντας… για 45 ολόκληρα λεπτά, παρακαλώ! Ομολογώ ότι το στήθος μου δεν ήταν καθόλου ‘ευχαριστημένο’ μετά από αυτό!» Xριστίνα Σ.

9. «Ο άντρας μου κι εγώ ετοιμαζόμασταν να βγούμε για φαγητό πρώτη φορά με το μωρό μας. Ενώ, λοιπόν, ντυνόμουν, η μικρή έκανε εμετό. Όταν πήγαμε στο εστιατόριο, παρατήρησα ότι με κοιτούσαν όλοι πολύ περίεργα. Όταν κοιτάχτηκα, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να φορέσω την μπλούζα μου και ήμουν μόνο με το διαφανές φανελάκι μου. Και, βέβαια, το σουτιέν μου δεν κάλυπτε αυτά που έπρεπε! Ο καλός μου μου είπε ότι θεώρησε πως είναι νέα μόδα, οπότε δεν μου είπε τίποτα!» Κέλυ Μ.

10. «Η γάτα μου πετάχτηκε στην αγκαλιά μου, ενώ εμένα κόντευε να με πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Λέω: ‘Χμμ, προφανώς θα πεινάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να σε ταΐσω’. Την αρπάζω, λοιπόν, χωρίς πολλή σκέψη και πάω να τη θηλάσω!» Τζέσικα Σ.

11. «Συνήθιζα να ξυπνάω με τη σκέψη ότι η κόρη μου είχε κοιμηθεί στο κρεβάτι μου. Δεν ήταν, λοιπόν, λίγες οι φορές που έπιασα τον εαυτό μου να… χαϊδεύει το μαξιλάρι δίπλα μου, ενώ η μικρή κοιμόταν βαθιά στο κρεβατάκι της!» Άντζι Κ.

12. «Ο άντρας μου κι εγώ κάποια στιγμή είχαμε αφήσει όλα μας τα ψώνια στο σουπερμάρκετ και φύγαμε. Έτσι απλά! Όταν ακούσαμε να τρέχει πίσω μας ο ταμίας και να μας φωνάζει, ενώ ήδη βάζαμε την κόρη μας στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, το μόνο που του είπαμε ήταν: ‘Τουλάχιστον, θυμηθήκαμε το μωρό, ε;’!» Μαρία Λ.