Το καλοκαιράκι πλησιάζει και μαζί του θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά και οι οικογενειακές εξορμήσεις. Όλοι οι νέοι γονείς, που ετοιμάζονται για τις πρώτες τους διακοπές με το μωρό, είναι βέβαιο ότι θα αναζητούν το πλέον ιδανικό αξεσουάρ για το παιδάκι τους. Και ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, ένα παρκοκρέβατο που διπλώνει και μεταφέρεται παντού. Όχι, όμως, ένα τυχαίο παρκοκρέβατο, αλλά εκείνο που θα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο, ώστε να παρέχει την άνεση που χρειάζεται το μωρό σας και την ασφάλεια που ζητάτε εσείς.

Η Inglesina, η καταξιωμένη ιταλική εταιρεία που κυριαρχεί τις τελευταίες δεκαετίες στο χώρο του βρεφικού εξοπλισμού, δημιουργεί την m’home, μια σειρά βρεφικών προϊόντων εσωτερικού χώρου, και σας παρουσιάζει το Lodge, το παρκοκρέβατο που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας.

Το Lodge της Inglesina είναι το κρεβατάκι ταξιδίου που συνδυάζει την πρακτικότητα με το design. Είναι εξαιρετικά λειτουργικό, με λιτές γραμμές και ζωηρά χρώματα, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα πρωτοποριακό έπιπλο για το σπίτι σας – και όχι μόνο!

Οι γονείς είναι σίγουρο ότι θα έχουν πολλούς λόγους για να το λατρέψουν:

1. Ακολουθεί το ρυθμό ανάπτυξης του μωρού: Περιλαμβάνει kit διπλού ύψους στρώματος, όπου το μωρό μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο ενδιάμεσο επίπεδο είτε στο κάτω μέρος, ανάλογα με την ηλικία του αλλά και με τις ανάγκες του (το ψηλότερο είναι ιδανικό για μικρά μωρά, αλλά ακόμα και ως αλλαξιέρα).

2. Κλείνει και ανοίγει πανεύκολα, ενώ είναι και πάρα πολύ ελαφρύ, αφού είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και όχι από σίδερο όπως τα περισσότερα παρκοκρέβατα.

3. Είναι αναδιπλούμενο και εύκολο στη μεταφορά: Όταν κλείνει, το Lodge καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, καθώς έχει διαστάσεις 26 x 79 x 26 εκ. και τοποθετείται στην ασορτί τσάντα που περιλαμβάνεται, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε εύκολα όπου εσείς επιθυμείτε!

4. Έχει διπλή χρήση: Το Lodge δεν είναι απλώς ένα παρκοκρέβατο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πάρκο για το μωρό σας, χάρη στην πόρτα που ανοιγοκλείνει με φερμουάρ και το αφαιρούμενο στρώμα που διαθέτει.

Επιπλέον, στην πρακτική πλάγια θήκη μεταφοράς αντικειμένων με πολλαπλά διαμερίσματα, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα, από τις πάνες του μέχρι τα ρουχαλάκια του. Επίσης, το Lodge έχει δύο ροδάκια, τα οποία σας επιτρέπουν να το σύρετε εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε (αν και το μικρό βάρος του σας επιτρέπει να το σηκώσετε ολόκληρο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!). Εκτός από τη θήκη, το στρωματάκι, το αξεσουάρ για το δεύτερο επίπεδο και την πρακτική τσάντα μεταφοράς, συνοδεύεται και από κουνουπιέρα, με ειδικά σχεδιασμένα κλιπ για να εφάπτεται στο κρεβάτι!

Κυκλοφορεί σε 4 υπέροχα χρώματα: λαχανί, πορτοκαλί, κόκκινο και μαύρο, και εκτός από όλα τα πρακτικά χαρακτηριστικά του, είναι ευρύχωρο και πανέμορφο, όπως άλλωστε επιβάλλει το ξεχωριστό και αλάνθαστο στυλ της Inglesina. Επιλέξτε το στην αγαπημένη σας απόχρωση και μετατρέψτε τις φετινές σας διακοπές σε παιχνίδι, τόσο για εσάς όσο και για το λιλιπούτειο, νέο μέλος της οικογένειάς σας! Καλό καλοκαίρι!