Τι μου αρέσει

Η καρό ταπετσαρία. Ο τοίχος στο προσκέφαλο του κρεβατιού είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο. Όσο για το περσικό χαλάκι «βγαίνει από αριστερά» και κλέβει την παράσταση!

Τι μου αρέσει

Ο βαμμένος τοίχος. Το προσκέφαλο της κούνιας είναι η πόρτα και τα κάδρα τα παράθυρα. Υπέροχη ιδέα και πολύ όμορφα εκτελεσμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τι μου αρέσει

Το φωτιστικό. Πρωτότυπη επιλογή για παιδικό δωμάτιο αυτή η oriental λάμπα δίνει άρωμα ανατολής. Η διακόσμηση συμπληρώνεται υποδειγματικά με τα μεταλλικά σεντούκια και το χαλάκι. H επιλογή του οποίου κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι καθώς τα πουλιά και τα λουλούδια έχουν βαθιά συμβολική σημασία στην κινεζική παράδοση και αντανακλούν την λαχτάρα των ανθρώπων για την ευτυχία.

Τι μου αρέσει

Ε, τι άλλο!. Το γιγάντιο κουκλόσπιτο. Το όνειρο κάθε κοριτσιού.

Τι μου αρέσει

ΌΛΑ!. Η ροζ ταπετσαρία στον ένα τοίχο, η ζωγραφιά στον άλλο. Το στρωμένο tea time τραπέζι, η κουζίνα με τα κατσαρολάκια, η κουνιστή καρέκλα. Θέλω να σκουπίσω τώρα!

Τι μου αρέσει

Ο συνδυασμός των χρωμάτων. Το ροζ του σάπιου μήλου με το πράσινο βεραμάν σε λευκό φόντο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας. Pic source: pinterest