Η Παραμυθοχώρα ανοίγει και φέτος τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους μικρούς της φίλους με ένα εορταστικό δημιουργικό πρόγραμμα. Ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα μας και να πάρετε μία γεύση από τα καινούργια μας εκπαιδευτικά προγράμματα ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
-11.00 π.μ.-12.00 μ.μ.: “Μαγικό ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο με το θεατρικό παιχνίδι”, για παιδιά 4-10 ετών.
Ελάτε να γνωρίσετε το μάθημα του θεατρικού παιχνιδιού με ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Αγαπημένες μουσικές, πολύχρωμα υφάσματα, έργα τέχνης, θεατρικά κουστούμια  ενεργοποιούν τη φαντασία των παιδιών και τα ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
-12.00 π.μ.-13.00 μ.μ.: “Κλασικά παραμύθια με το μαγικό χαλί”, για παιδιά 2-7 και γονείς.
Ελάτε να παραμυθοταξιδέψουμε με το μαγικό χαλί που προσγειώθηκε στην Παραμυθοχώρα και για να ζωντανέψουμε αγαπημένα κλασικά παραμύθια με αφήγηση, μουσικά όργανα, κούκλες, θεατρικά αξεσουάρ, χρωματιστά πανιά, και πολλά πολλά παιχνίδια.
Ο Πήτερ Παν, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, η Χιονάτη και πολλοί άλλοι ήρωες περιμένουν να μας πουν την ιστορία τους. *Είσοδος ελεύθερη – Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Παραμυθοχώρα – Κιβωτός Μύθων, Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς, τηλ.: 210-9216346, 6936655925 & 927, www.kivotosmython.gr