Μια ιταλική εταιρεία που έχει δημιουργήσει ιστορία: από το 1963 η Prénatal συνοδεύει τις μαμάδες και τα παιδιά μαθαίνοντας μαζί τους να εξελίσσεται.

Από το πρώτο κατάστημα στο Μιλάνο που άνοιξε το 1963, η ιστορική μάρκα Prénatal για το παιδί σήμερα διαθέτει 330 καταστήματα σε 18 χώρες. Μια ιταλική επιχειρηματική επιτυχία, 50 χρόνια μαζί με εγκύους και παιδιά που έκαναν την Prénatal έναν Διεθνή Όμιλο σε συνεχή εξέλιξη, με 50 megastore 1.000 τετραγωνικών μέτρων και μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τη νέα μαμά και το παιδί της, από ρουχισμό έως βρεφανάπτυξη από τις καλύτερες εξειδικευμένες μάρκες και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Η Prénatal γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων της σε όλα τα καταστήματα Prénatal με την προσφορά “Anniversary” που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της βρεφανάπτυξης. Ως 30 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων βρεφανάπτυξης με κέρδος έως 100 ευρώ: μετατρέψιμα συστήματα, καρότσια περιπάτου, καθίσματα αυτοκινήτου, παιχνίδια, παιδικά δωμάτια, πάνες Libero με κέρδος 40% και πολλά άλλα ακόμα.

Επίσης ως 30 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνουμε σε όλα τα καταστήματα Prénatal σχολικά είδη για να τα προσφέρουμε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τη δωρεά τους, δίνουμε ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές 2 ειδών ρουχισμού από τη νέα κολεξιόν ΦΧ2013.

Παρακολουθήστε το video με την πορεία των 50 χρόνων της εταιρείας: