Το πιο τρυφερό μιούζικαλ του Broadway, το ΑΝΝΙΕ, που έσπασε όλα τα ρεκόρ των box office, ανεβαίνει τώρα και στην Αθήνα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»- Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Από την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου και για όλη την εορταστική περίοδο, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ελληνική υπερπαραγωγή που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου (Rent, Fame) μαζί με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών, καθώς και 15 εκπληκτικά, ταλαντούχα κοριτσάκια (6-12 ετών), ανεβάζει το απόλυτο παραμύθι αγάπης.

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη του ’30. Η μικρή Άννυ (Άννα-Μαρία Κόρνια, Δανάη Βασιλοπούλου) μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο της κακιάς και δεσποτικής Μις Χάνιγκαν (Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Άννα Παναγιωτοπούλου). Για καλή της τύχη, ο επίσης δύστροπος δισεκατομμυριούχος Γουώρμπακς (Μιχάλης Χατζηγιάννης), για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του, αποφασίζει να φιλοξενήσει για τις γιορτές ένα κοριτσάκι από το ορφανοτροφείο. Η Άννυ ξαφνικά βρίσκεται στην πλούσια έπαυλή του υπό τη φροντίδα της ευγενικής γραμματέας του Γκρέης (Κατερίνα Παπουτσάκη), και ζει μία παραμυθένια ζωή. Όχι για πολύ όμως, καθώς ο Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου), ο αδερφός της Μις Χάνιγκαν, και η φίλη του Λίλυ (Ιωάννα Πηλιχού) έχουν άλλα σχέδια. Στο τέλος όλα διορθώνονται, αφού πρόκειται για μιούζικαλ με το απόλυτο happy ending. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Από 22 Νοεμβρίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Τετάρτη, Πέμπτη & Κυριακή: 19.00, Παρασκευή: 20.00, 

Σάββατο: 17.15 και 20.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες

TIMEΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 35€, 27€, 22€, 15€, 10€ / ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (για παιδιά έως 10 ετών): 28€, 22€, 18€, 12€, 8€ / ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (20 άτομα και άνω): 25€, 20€, 16€, 10€, 7€ / ΑΝΕΡΓΟΙ – ΑΜΕΑ: 10€ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ):

– ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚO ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ:

κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ένα παιδικό εισιτήριο δωρεάν για οικογένειες 4 ατόμων και άνω.

– ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 + 1:

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, για κάθε εισιτήριο παίρνετε άλλο ένα δωρεάν.

* Οι τιμές υπολογίζονται επί των κανονικών και παιδικών εισιτηρίων (όχι επί των ομαδικών).

*Η προσφορά δεν ισχύει για το διάστημα από 20 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου.

«ΘΕΑΤΡΟΝ» – Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, Τηλ.: 212 254 0300, www.theatron254.gr