1.Ο άνδρας στα καλύτερα του
Δεν είναι μυστικό, ούτε σπάνιο φαινόμενο τα πρωινά κέφια του ανδρών. Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε; Γιατί επίσης δεν είναι μυστικό ότι το άγχος και η κούραση επηρεάζουν σημαντικά τις επιδόσεις των αγαπημένων μας. Όλα στο μυαλό μας είναι. Δεν θα γίνει και τίποτα αν ξυπνήσετε 10 λεπτά νωρίτερα -ναι, το πρωί δεν θα επιδοθείτε σε σεξουαλικό μαραθώνιο. Και είναι και όλα «στρωμένα»: είστε ήδη στο κρεβάτι, υπάρχουν αγγίγματα και χάδια όλο το βράδυ και έχετε κάνει και το μπάνιο σας.
2. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
Οι ενδορφίνες και άλλες «χαρούμενες» ορμόνες, όπως η οξυτοκίνη, δίνουν ρεσιτάλ κάθε φορά που αφήνεστε στην χαρά του σεξ! Επομένως, είναι ο,τι πιο αναζωογονητικό να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο η ημέρα σας. Το meeting θα κυλήσει σίγουρα πιο παραγωγικά!
3. Έτοιμες για όλα
Μετά την ξεκούραση και την χαλαρότητα που έχουμε βιώσει όλη τη βραδιά ο οργανισμός μας είναι πιο δεκτικός σε ερωτικά ερεθίσματα. Ορισμένοι ερευνητές σεξουαλικής υγείας επιμένουν ότι για αυτό το λόγο οι πρωινοί οργασμοί είναι πολύ πιο δυνατοί.
    
4. Ένα σεξ την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα
Έρευνες ειδικών έχουν αποδείξει ότι το πρωινό σεξ ενισχύει το   ανοσοποιητικό μας σύστημα αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA,
ενός σημαντικού αντισώματος που καταπολεμά ιούς και λοιμώξεις.