Είναι χαρακτηριστικό το πρόσφατο παράδειγμα της πανέμορφης Σκάρλετ Γιόχανσον, που ξάφνιασε (ευχάριστα!) όλους τους φαν του «Avengers» – στο οποίο πρωταγωνιστεί, ανακοινώνοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Πράγματι, είναι άξιο απορίας πώς η διάσημη ηθοποιός θα καταφέρει να υποδυθεί τη Black Widow στη συνέχεια της ταινίας, «Avengers: Age of Ultron», δεδομένου ότι τα ολόσωμα κοστούμια της θα αφήνουν…  εκτεθειμένη σε λίγο καιρό τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ η 29χρονη σταρ πρόκειται να γεννήσει τον Αύγουστο.

Ωστόσο, είτε τελικά βρουν έναν τρόπο να καλύπτουν την κοιλιά της είτε την ντουπλάρουν, το ότι η Σκάρλετ θα υποδυθεί ένα ρόλο που δεν είναι «συμβατός» με την πραγματικότητά της είναι κάτι που συνηθίζεται στο Χόλιγουντ, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει!

Μερικές από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν βιώσει μια αντίστοιχη εμπειρία, υποδυόμενες ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους με πολλές ώρες γυρισμάτων ενώ διάνυαν προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ας δούμε, λοιπόν, τις αγαπημένες μας σταρ επί τω έργω, στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους: Βιώνοντας παράλληλα τον υπέρτατο ρόλο της μητρότητας!