Το καλοκαίρι έφτασε και μας χαμογελάει! Ο καιρός είναι πια ιδανικός για βόλτες με το μωρό σας στην πόλη ή  στην εξοχή. Το παιδί απολαμβάνει τις βόλτες του στα άνετα και βολικά καρότσια και ταξιδεύει με ασφάλεια στα καθίσματα αυτοκινήτου της Inglesina!
Και για να υποδεχτεί το καλοκαίρι η Inglesina ετοίμασε super καλοκαιρινή προσφορά  για τον μήνα Ιούνιο:
–      Με την αγορά του καροτσιού Trip από την Collection 2014 παίρνετε δωρεάν την πρακτική ομπρέλα για το καρότσι!
–      Και με την αγορά του Καθίσματος Αυτοκινήτου Marco Polo παίρνετε δωρεάν το πρακτικό κάλυμμα Summer Cover για το Κάθισμα, ιδανικό για να προστατεύει το μωρό σας από την καλοκαιρινή εφίδρωση και να κάνει τις μετακινήσεις ακόμα πιο άνετες.
To ελαφρύ και compact καρότσι με μοντέρνο design, το Trip της Inglesina, είναι ο καλύτερος σύντροφος στις βόλτες και στα ταξίδια με το μικρό σας! Ο σπορ σχεδιασμός του σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων το καθιστούν ελκυστικό, αλλά και ταυτόχρονα πρακτικό. Το σύστημα κλεισίματος σαν ομπρέλα και το μειωμένο βάρος του διευκολύνουν τους γονείς σε όλες τους τις δραστηριότητες. Κατά τις ηλιόλουστες μέρες το πρόσθετο αλεξήλιο στην κουκούλα προστατεύει το παιδί από τον ήλιο, ενώ το αδιάβροχο – που περιλαμβάνεται – το προστατεύει από τις ξαφνικές καλοκαιρινές μπόρες. Με το Trip το μωρό σας είναι πάντα προστατευμένο και άνετο, χάρη στην προστατευτική μπάρα, την ανακλινόμενη πλάτη και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο!
Διατίθεται στα εξής χρώματα: Nautica, Chilli, Zucca, Magenta, Caffe, Platino, Marina
Και για όσους σχεδιάζουν κοντινές αποδράσεις με το αυτοκίνητο, αλλά και για τις καθημερινές μετακινήσεις σας με το μωρό σας, το Marco Polo της Inglesina είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένo για χρήση από νεογέννητα και για να τα συνοδεύει στην ανάπτυξή τους έως τα 18 κιλά. Είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης του καθίσματος, πολύ χρήσιμη για τον ύπνο του μωρού! Εγκεκριμένο σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία ECE R 44/04 χρησιμοποιεί τεχνολογία S.H.P. (Side Head Protection), για να προστατεύει το κεφάλι του μωρού από τις πλευρικές προσκρούσεις.
Διατίθεται στα εξής χρώματα: Black, Blue, Grey, Red