Πείτε Χρόνια Πολλά μπαμπά με ένα δώρο ιδιαίτερο και άκρως προσωπικό. Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να φτιάξετε ένα εξατομικευμένο μπλουζάκι που θα κάνει τον μπαμπά σας να «λιώσει».
Πριν πέσετε στην παγίδα να αγοράσετε ένα κοινό δώρο όπως μια κούπα καφέ, δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το εύκολο μπλουζάκι με πρότυπα σχέδια. Μπορείτε να προσαρμόσετε ότι θέλετε εσείς, όπως κάποια ημερομηνία, κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα και το «έργο» σας θα είναι γρήγορο, εύκολο ανέξοδο και προπαντός ιδιαίτερα προσωπικό.
Θα χρειαστείτε:
–  Ένα σκουρόχρωμο μπλουζάκι
–  Glitter βαφής υφασμάτων (σε χρώμα επιλογής σας)
–  Ένα φύλλο ρυζόχαρτο περγαμηνής στένσιλ (Α4)
–  Ένα κομμάτι χαρτόνι
–  Κοπίδι
–  Κόλλα ψεκασμού ειδική για ρούχα
–  Ένα πρότυπο σχέδιο (το μήνυμά σας)
Και ξεκινάμε…
Βήμα 1ο
Επιλέξτε το μήνυμα που θέλετε να έχει πάνω η μπλούζα και εκτυπώστε το πάνω στην περγαμηνή στένσιλ. Τοποθετήστε το τυπωμένο στην περγαμηνή σχέδιο πάνω στο χαρτόνι και προσεκτικά κόψτε το εσωτερικό των γραμμάτων με το κοπίδι. Σιγουρευτείτε ότι έχε κόψει σωστά το εσωτερικό κάθε γράμματος.
Βήμα 2ο
Τοποθετήστε το χαρτόνι μέσα στην μπλούζα (μεταξύ του εμπρός και του πίσω μέρος του t-shirt), τοποθετώντας το ακριβώς κάτω από το σημείο που θα τοποθετήσετε το στένσιλ.
Βήμα 3ο
Καλύψτε την πίσω επιφάνεια της περγαμηνής με κόλλα ψεκασμού. Φροντίστε να έχετε καλύψει πλήρως (και πολύ καλά τις άκρες) του σχεδίου σας. Τοποθετήστε το στένσιλ περγαμηνής ομοιόμορφα σε όλο το μπροστινό μέρος του t-shirt. Βάλτε το σχέδιο ακριβώς εκεί που θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι καλά κολλημένο πάνω στο μπλουζάκι σας.
Βήμα 4ο
Χρησιμοποιήστε το ειδικό glitter για να ζωγραφίσετε το μήνυμά σας. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν αφαιρέσετε το στένσιλ (θα χρειαστεί περίπου 4 ώρες). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Για να αφαιρέσετε το στένσιλ πιάστε από μια γωνία και σιγά σιγά τραβήξτε το προς τα πάνω. Φροντίστε να μην αφήσετε ίχνη του στένσιλ.
Βήμα 5ο
Χρησιμοποιώντας το μήνυμά σας ως οδηγό, μπορείτε να προσθέσετε μονογράμματα, ονόματα ακόμα και  χρονολογίες, κλπ… 
Βήμα 6ο
Πλύνετε το μπλουζάκι απαλά στο χέρι και αφήστε το να στεγνώσει. Το μπλουζάκι σας είναι έτοιμο για να το φορέσει ο μπαμπάς την Ημέρα της Γιορτής του Πατέρα!