Η φύση έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να αμβλύνει αντιθέσεις, να εξισορροπεί τα αταίριαστα, να βρίσκει τους μυστικούς κωδικούς στις σχέσεις που φαίνονται ασύμβατες…
Όπως στη σχέση μεταξύ αυτού του  μικρού παιδιού από το Ισραήλ , που πάσχει από σύνδρομο Williams, ένα σύνδρομο που επηρεάζει τη ζωή του, όπως και  πολλών άλλων παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν επίσης διαγνωστεί με το συγκεκριμένο σύνδρομο.
Το άλλο  μέρος της σχέσης είναι ένα άγριο, νεαρό άλογο που δείχνει να μην έχει εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και την καθημερινότητα του στάβλου του.
Η μάνα του αγοριού, εμπιστεύεται το ένστικτό της και αφήνει το γιο της να μπει στο χώρο του αλόγου και να το πλησιάσει. Η αντίδραση του αλόγου είναι εκπληκτική καθώς αυτόματα δείχνει να αναλαμβάνει ρόλο προστάτη απέναντι στο ιδιαίτερο πλασματάκι που στέκεται μπροστά του. Το πλησιάζει χωρίς φόβο και αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια σχέση τρυφερή κι αγαπησιάρικη.
Η μητέρα του αγοριού κατέγραψε την παράξενη όσο και συγκινητική συνάντηση και την δημοσιοποίησε για να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το σύνδρομο Williams.