Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σ’ αυτά τα λαχταριστά μπισκοτάκια της γιαπωνέζας chef Maa Tamagosan;  Μικρά τραγανά αρκουδάκια που κρατούν στην αγκαλιά τους ένα αμύγδαλο ή οποιονδήποτε άλλο ξηρό καρπό της αρεσκείας σας. Θα χρειαστείτε: – 110γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις –  20γρ. άμυλο πατάτας(θα το βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προιόντα) –  μια πρέζα αλάτι –  40γρ. σιρόπι ζάχαρης (από ζαχαρότευτλα) –  10γρ. μέλι –  30ml αραβοσιτέλαιο –  αμύγδαλα ή άλλους ξηρούς καρπούς   Εκτέλεση Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το άμυλο πατάτας και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά το σιρόπι ζάχαρης με το μέλι και το αραβοσιτέλαιο. Όταν γίνουν ένα ενιαίο μείγμα, το προσθέτουμε στο άλλο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας τα καλά για να κάνουμε την ζύμη μας.      Τοποθετούμε πάνω και κάτω από την ζύμη λαδόκολλα για να ανοίξουμε ένα φύλο περίπου 3 χιλιοστών. Με την βοήθεια ενός κουπ πατ αρκουδάκι κόβουμε την ζύμη μας. Τοποθετούμε  τα αρκουδάκια μας σε ένα ταψί το οποίο ήδη έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Με την βοήθεια ενός μολυβιού ή άλλου μυτερού αντικειμένου (οδοντογλυφίδα) σχεδιάζουμε τα μάτια και την μύτη.   Τοποθετούμε πάνω στην κοιλίτσα τους από ένα αμύγδαλο και το πιέζουμε ελαφρώς… Κλείνουμε προσεχτικά τα χεράκια ώστε να αγκαλιάσουν το αμύγδαλο.   Έτοιμο το πρώτο μας αρκουδάκι…     Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα αρκουδάκια. Μπορούμε αντί για αμύγδαλα να χρησιμοποιήσουμε κι άλλους ξηρούς καρπούς όπως καρύδια ή κάσιους.   Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 o C για 15 λεπτά.   Καλή επιτυχία!