H ZingyLand συμμετέχει στην εκστρατεία του Ice Bucket Challenge

Το εκπαιδευτικό tech start-up ZingyLand μέσω του ήρωά του προκαλεί  τον Μίκυ Μάους, την Πέππα το γουρουνάκι και τον Ηρακλή να συμμετέχουν στην εκστρατεία για τα παιδιά με ALS μέσω του Ice Bucket Challenge και δωρίζει τα έσοδά του! Δημιουργώντας μια σειρά από βίντεο υποστήριξης της καμπάνιας Ice Bucket Challenge, η ZingyLand στηρίζει την πρωτοβουλία, […]
2 Σεπτεμβρίου 2014 | 20:08
Το εκπαιδευτικό tech start-up ZingyLand μέσω του ήρωά του προκαλεί  τον Μίκυ Μάους, την Πέππα το γουρουνάκι και τον Ηρακλή να συμμετέχουν στην εκστρατεία για τα παιδιά με ALS μέσω του Ice Bucket Challenge και δωρίζει τα έσοδά του!
Δημιουργώντας μια σειρά από βίντεο υποστήριξης της καμπάνιας Ice Bucket Challenge, η ZingyLand στηρίζει την πρωτοβουλία, προωθεί την οικονομική ενίσχυση των φορέων και των οικογενειών των ασθενών και προκαλεί διάσημους αγαπημένους ήρωες των παιδιών να συμμετέχουν κι αυτοί στην διάδοση της καμπάνιας.
Ο Zingy, το αγόρι που ανακάλυψε την ZingyLand,  πρωταγωνιστεί στο πρώτο βίντεο και προκαλεί τους αγαπημένους του φίλους @MickeyMouse, @PeppaPig and @Hercules να συμμετέχουν στο Ice Bucket Challenge μέσα στις επόμενες 24 ώρες!
Δείτε το βίντεο εδώ
Το Ice bucket challenge είναι μια σημαντική παγκόσμια καμπάνια για την υποστήριξη των παιδιών που υποφέρουν από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS). Η ZingyLand συμμετέχει ενεργά δωρίζοντας όλα της τα κέρδη μέχρι και σήμερα για την ενίσχυση της έρευνας καθώς και την υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από ALS και των οικογενειών τους.
Λίγα λόγια για την ZingyLand
Η ZingyLand δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων με στόχο να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική τεχνολογική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια, πάζλ και πολλές ακόμα δραστηριότητες.
Η Zingyland είναι ένα πολυγλωσσικό application για τις οικογένειες όλου του κόσμου με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια για παιδιά 0-8 ετών.
Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους 0-8 ετών. Η εμπειρία στο ZingyLand application βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω -Παίζω- Κερδίζω.
Η ZingyLand, ένα εκπαιδευτικό startup για παιδιά, δωρίζει όλα της τα έσοδα μέχρι και σήμερα για την ενίσχυση της έρευνας γύρω από την πάθηση Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS) καθώς και την υποστήριξη των παιδιών που έχουν προσβληθεί από την ασθένεια αυτή και των οικογενειών τους.
Ήδη η εφαρμογή ZingyLand απέσπασε το βραβείο Best Family Application  για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο  Mobiles &Apps Awards 2014.
Ανακάλυψε την ZingyLand
e-mail: info@zingyland.com
Πρόσφατα Άρθρα
Εορταστικό ωράριο: Ξεκινά σήμερα – Ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 11 Δεκεμβρίου 2025, 09:22
Ο παιδικός ιός που συνδέεται με καρκίνο μεγαλώνοντας – Το 95% τον έχει 11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Δότης σπέρματος με καρκινογόνο μετάλλαξη απέκτησε 200 παιδιά 10 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
Σχολεία: Πότε κλείνουν για Χριστούγεννα; 10 Δεκεμβρίου 2025, 11:22
ΕΟΦ: Βρεφικό γάλα συνδέεται με κρούσματα αλλαντίασης 9 Δεκεμβρίου 2025, 14:29
Βρετανία: Σχολεία κλείνουν και μάσκες επιστρέφουν – Σαν την εποχή του COVID 9 Δεκεμβρίου 2025, 13:15
Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ 8 Δεκεμβρίου 2025, 09:39
Χριστούγεννα: Προσοχή στα λαμπιόνια! Το μήνυμα της Πυροσβεστικής 8 Δεκεμβρίου 2025, 09:14
Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Byron μέχρι Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2025, 09:22
Κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:34
Αυστραλία: Το πείραμα που δοκιμάζει αν μπορούμε να προστατεύσουμε τους ανήλικους από τα social media 5 Δεκεμβρίου 2025, 11:38
Κλειστά τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron – Σε ποιους άλλους δήμους της χώρας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία 4 Δεκεμβρίου 2025, 16:48
Κακοκαιρία Byron: Αναμένεται δύσκολο 48ωρο με ισχυρές βροχές 4 Δεκεμβρίου 2025, 08:29
Παιδική θνησιμότητα: Η ανεπαρκής ανάπτυξη ως τρίτη κύρια αιτία 3 Δεκεμβρίου 2025, 14:18
Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: «Δεν είναι ημέρα γιορτής αλλά διεκδίκησης» 3 Δεκεμβρίου 2025, 14:13
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version