Θέλετε ένα γρήγορο, ελαφρύ επιδόρπιο;  Σας έχουμε το πιο εύκολο, δροσερό και απολαυστικό γλύκισμα.

Θα χρειαστείτε

2 φακελάκια ζελέ φράουλα ή κεράσι

1 φλιτζάνι σαντιγί

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το πρώτο φακελάκι ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Γεμίζουμε τα ποτήρια ή τα μπολάκια μέχρι να φτάσει το ζελέ να έχει πάχος δύο δάχτυλα. Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο να παγώσουν.

Ετοιμάζουμε και το δεύτερο φακελάκι ζελέ (πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), κατόπιν προσθέτουμε τη σαντιγί και το γιαούρτι και τα χτυπάμε στο μίξερ για 2-3 λεπτά.  Αφού έχει πήξει το ζελέ, προσθέτουμε το μείγμα (περίπου 2 δάχτυλα πάχος) και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο για να παγώσουν.

Τέλος, ετοιμάζουμε την κρέμα αραβοσίτου βανίλια (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Ελέγχουμε αν έχει παγώσει το μείγμα στα ποτήρια μας και συμπληρώνουμε την τελευταία στρώση με την κρέμα αραβοσίτου βανίλια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για να πήξει καλά.