Υλικά Για το παντεσπάνι 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κούπα ζάχαρη 4 αυγά

1 βανίλια ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για την κρέμα σοκολάτας 400 γρ κουβερτούρα 300 γρ. κρέμα γάλακτος  Για το σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό 2 κ.σ. λικέρ (όποιο σας αρέσει) Για τη διακόσμηση 3 πακέτα Κιτ Κατ 1 σακουλάκι M&Ms Εκτέλεση Ξεκινάμε με το παντεσπάνι.

Σε ένα μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά και τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη βανίλια. Μόλις το μείγμα μας αφρατέψει κλείνουμε το μίξερ και προσθέτουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι.

Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι κοσκινίζοντας το με ένα σουρωτήρι και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.

Αποφεύγουμε τις γρήγορες και απότομες κινήσεις για να μη χάσει το μείγμα τον όγκο του.

Βουτυρώνουμε δύο ταψάκια και στρώνουμε από πάνω λαδόκολλα.

Ρίχνουμε το μείγμα στα ταψιά και ψήνουμε περίπου 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς C .

Βάζουμε μια οδοντογλυφίδα στο παντεσπάνι. Αν βγει στεγνή είναι έτοιμο.

Αφού κρυώσει το ξεφορμάρουμε. Συνεχίζουμε με την κρέμα σοκολάτας

Κόβουμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομματάκια .

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα 300 γρ κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει μια βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη σοκολάτα.

Αφήνουμε την κρέμα που φτιάξαμε να κρυώσει για περίπου 5 με 10 λεπτά.

Στο διάστημα αυτό χτυπάμε τα υπόλοιπα 300γρ κρέμα γάλακτος σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρευστη αλλά όχι πολύ σφιχτή και την προσθέτουμε στη κρέμα σοκολάτας ανακατεύοντας πάλι με απαλές κινήσεις.

Σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα ή στην κατάψυξη για μισή ώρα.

Ετοιμάζουμε αρχικά το σιρόπι. Σε ένα μπρίκι βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και αφού αρχίσουν να βράζουν περιμένουμε 1 λεπτό και απομακρύνουμε από τη φωτιά. Βάζουμε το σιρόπι σε ένα μπολάκι για να κρυώσει και προσθέτουμε το λικέρ. Αφού πρώτα αφαιρέσουμε τη λαδόκολλα από τα παντεσπάνια, τοποθετούμε το ένα σε μια βάση και το σιροπιάζουμε ομοιόμορφα. Βάζουμε ένα τσέρκι και ρίχνουμε τη μισή κρέμα σοκολάτας. Η κρέμα θα πρέπει να είναι σφιχτή. Αν είναι ρευστή τοποθετούμε την τούρτα έτσι όπως είναι για ακόμα λίγο στην κατάψυξη. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Συνεχίζουμε δηλαδή στρώνοντας και το άλλο παντεσπάνι που πρώτα έχουμε σιροπιάσει από πάνω και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα. Τοποθετούμε την τούρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες. Διακόσμηση

Ξεφορμάρουμε την τούρτα και κολλάμε γύρω-γύρω τα kit kat. Στην επιφάνεια ρίχνουμε τα M&Ms και η φαντασμαγορική μας τούρτα είναι έτοιμη!