Πραγματική κοσμοπλημμύρα στο περίπτερο της Volvo στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2014». Ο λόγος; Η παρουσία του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη σουηδική μάρκα.
Οι φίλοι, όχι μόνο της Volvo αλλά του αυτοκινήτου γενικότερα, είχαν την ευκαιρία να γευθούν τις γευστικές δημιουργίες του δημοφιλούς σεφ αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του ή να πάρουν κάποιο αυτόγραφο.
Σε σχετική ερώτηση, ο βραβευμένος σεφ σχολίασε: «Δεν σας κρύβω ότι ξαφνιάστηκα όταν πριν ένα χρόνο μου πρότεινε η Volvo να συνεργαστούμε. Όταν όμως μου εξήγησαν το σκεπτικό τους, τότε όντως συνειδητοποίησα και εγώ ότι η δική μου «τέχνη» έχει κοινά χαρακτηριστικά με τις αξίες της σκανδιναβικής μάρκας: διακριτική πολυτέλεια, εξαιρετικές πρώτες ύλες, μοναδική καινοτομία και πρωτοπορία, παρουσίαση που γοητεύει το μάτι, βλέπε design, προσήλωση σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα για τον πελάτη. Να προσθέσω δε, ότι απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου σήμερα εδώ, πραγματικά νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος και τους ευχαριστώ όλους!»