Με κεντρικό μήνυμα «Φρόντισε όλα όσα αγαπάς, ξεκίνα με τον εαυτό σου!» να υπογράφει την επικοινωνία του νέου προϊόντος ασφάλισης υγείας «Λύσεις Υγείας Gold»,η διαφημιστική καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ING για την Τράπεζα  Πειραιώς και μας καλεί να φροντίζουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, ώστε να μπορούμε με τη σειρά μας, να φροντίσουμε όσους και ό,τι αγαπάμε.
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας «Λύσεις Υγείας Gold», προσφέρει υπηρεσίες περίθαλψης και νοσηλείας σε 36 συμβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, καθώς και απευθείας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από την ING, χωρίς ταλαιπωρία.
Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα για διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιο Checkup, ιατρικές επισκέψεις στα συνεργαζόμενα ιδιωτικά ιατρεία, οδοντιατρική φροντίδα, φυσικοθεραπείες και πολλά ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για την αγορά αθλητικών ειδών και υπηρεσιών ευεξίας.
Η διαφημιστική καμπάνια του νέου προγράμματος «Λύσεις Υγείας Gold» εντάσσεται στη στρατηγική συνεργασία της ING με την Τράπεζα Πειραιώς για τη διάθεση τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων.