Κριός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Καρκίνο, πιέζει έντονα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Τα προβλήματα ενδέχεται να διογκωθούν αντιμετωπίστε τους άλλους με πλήρη σοβαρότητα και ανεκτικότητα. Κάποια ξεκαθαρίσματα θα συμβούν στα μέσα της εβδομάδας και τα κακώς κείμενα των επαγγελματικών σας θα γίνουν παρελθόν.Οι νέες ιδέες σας μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε καλό προγραμματισμό και να τις προωθήσετε την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, καλύτερα να μην υπογράψετε νέα συμβόλαια, και να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις
Ταύρος
Η εβδομάδα που έρχεται προβλέπεται κοπιαστική και οι αντοχές σας πολλές φορές θα δοκιμαστούν. Γεγονός είναι πάντως πως αυτή την εποχή, παρά την κούραση, αν δουλέψετε με σύστημα και οργάνωση, μακροπρόθεσμα σίγουρα θα δικαιωθείτε. Με την Πανσέληνο την Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζετε τον εαυτό σας στην διαδικασία να αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω και τις ανάγκες του. Με τις πολύ καλές επιρροές του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, από τη Δευτέρα και μετά, θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περιμένετεκαι οι απαντήσεις που θα πάρετε θα διώξουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σας.
Δίδυμοι
Η εβδομάδα αυτή θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετετην προσωπική σας ζωή με πλήρη σοβαρότητα. Τα παιδιά μπορεί να σας φέρουν επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις και καλό θα ήταν να κάνετε περισσότερη υπομονή. Ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει την είσοδό του τη Δευτέρα στον Υδροχόο και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ανανεωτικά για εσάς και να βιώσετε οποιεσδήποτε αναποδιές σαν ευκαιρίες, για να καλυτερεύσετε κάποιες πτυχές του εαυτού σας. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείτε να τα χειριστείτε αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρετε από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σας των κινήσεων.
Καρκίνος
Βαθιές και ουσιώδεις αλλαγές θα συμβούν τις ερχόμενες ημέρες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Δευτέρα στο ζώδιό σας, ίσως ανακαλύψετε ότι ο σύντροφός ή οι συνεργάτες σας έχουν γίνει απίστευτα απαιτητικοί και αυτό θα σας δημιουργήσει ένταση και πολλούς προβληματισμούς. Αν κληθείτε να ασχοληθείτε με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά θέματα, να έχετε κατά νου να είστε δίκαιοι στις συναλλαγές σας. Το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, που μπορείτε πλέον άνετα και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας, αλλά και να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.
Λέων
Η δουλειά σας και γενικότερα η καθημερινότητά σας και ο τρόπος ζωής σας, θα αλλάξουν δραματικά κατά την διάρκεια των ερχόμενων ημερών, καθώς θα αναγκαστείτε να βγείτε από τα γνωστά και να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, η αλλαγή πόστου, ειδικότητας ή ακόμα και πόλης, είναι μερικές πιθανότητες που μπορεί να σας ανησυχήσουν αρνητικά, όμως στην πορεία μπορεί να αποδειχθούν πολύ θετικές για εσάς. Μεγάλη προσοχή δώστε στα οικονομικά, τα οποία έχετε την δυνατότητα να τα βελτιώσετε και να μειώσετε έτσι κατά πολύ τις ανασφάλειές σας. Έντονα ερωτικό κλίμα θα κυριαρχήσει το Σαββατοκύριακο με τον Άρη για τελευταίες μέρες στον Υδροχόο.
Παρθένος
Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας έρχεται στο ξεκίνημα της, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, ο οποίος θα σας δώσει την ευκαιρία να εξετάσετε με περίσσια διαίσθηση θέματα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας, που μέχρι τώρα σαςπροβλημάτιζαν αλλά δεν μπορούσατε να αντιμετωπίσετε. Με τις προσπάθειές σας, αλλά και με την βοήθεια των οικείων σας θα καταφέρετε να αποπληρώσετε χρέη και να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ευημερία. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Καρκίνο συγκρούσεις θα σημειωθούν στις προσωπικές σας σχέσεις.
Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα θα θελήσετε να εμβαθύνετε περισσότερο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να τις βάλετε σε νέες βάσεις. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε πρώτα τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου και θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά οικονομικά προβλήματα και να αποφύγετε διαφωνίες με άτομα, με τα οποία διαχειρίζεστε από κοινού οικονομικούς πόρους. Το Σαββατοκύριακο η ατμόσφαιρα θα είναι ρομαντική. Επίσης, τα οικονομικά σας αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές υποχρεώσεις.
Σκορπιός
Αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας ώστε να αξιολογήσετε όλες σας τις σχέσεις. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο τη Δευτέρα και αν διατηρείτε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που σας πιέζουν, τώρα θα αποφασίσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν μία για πάντα. Στα προσωπικά σου, οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με περισσότερη ευθύνη και ωριμότητα, ώστε να μην κλονιστούν οι ισορροπίες. Το Σαββατοκύριακο, σύντομες εκδρομές και αποδράσεις θα τονώσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας ανανεώσουν.
Τοξότης
Η ερχόμενη εβδομάδα θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου και ίσως κριθεί απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, και να χαράξετε μία νέα πορεία. Ωστόσο, με τη νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο την ίδια μέρα, θα έχετε την θέληση και την ενέργεια που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η αποδοτικότητά σας θα είναι αρκετά αυξημένη ενώ στις προσπάθειές σας θα βρείτε και θερμούς υποστηρικτές, γεγονός που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση.
Αιγόκερως
Είναι σημαντικό για εσάς να μάθετε να αποδέχεστε τις καταστάσεις όπως σας έρχονται. Από τη μία ο Ερμής, που αποχωρεί από το ζώδιό σας για να εισέλθει στον Υδροχόο, καθώς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, μπλοκάρουν πολλούς τομείς στη ζωή σας και κυρίως τα επαγγελματικά σας. Ίσως είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα τώρα, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, και να χαράξετε μία νέα πορεία. Από εκεί και μετά όμως, θα σας δοθούν αξιόλογες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορούν να σας εκτοξεύσουν στις πρώτες θέσεις της επαγγελματικής κλίμακας. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενό σας.
Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα μετατοπίζεται στα επαγγελματικά σας, καθώς θα σας δοθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που περιμένετε εδώ και καιρό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας τη Δευτέρα, θα σας απαλλάξει για λίγο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και θα σας χαρίσει την κοινωνικότητα, που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Καρκίνο, αγωνιστείτε για την καριέρα σας, ακόμη και αν οι αποδοχές δεν ανταποκρίνονται στις προσπάθειές σας, γιατί αυτά που σας περιμένουν βραχυπρόθεσμα θα έχουν θετική επίδραση στο εισόδημά σας. Η επιμονή που θα επιδείξετε τώρα θα ανταμειφθεί και εσείς θα νιώσετε απόλυτα δικαιωμένοι. Στα αισθηματικά, η θέση της Αφροδίτης που παραμένει στο ζώδιό σας είναι εξαιρετική, για να σταθεροποιήσετε τις προσωπικές σχέσεις σας.
Ιχθείς
Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα σας περιμένει, όπου θα νιώθετεέντονα την διάθεση να απολαύσετε το κάθε τι. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο τη Δευτέρα και η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Καρκίνο, με αποτέλεσμα οι σχέσεις και οι συνεργασίες να γίνουν προτεραιότητά σας, ενώ η δημιουργικότητά σας θα τιναχτεί στα ύψη. Μια φιλική σας σχέση τώρα μπορεί να σταθεροποιηθεί και να καλύψει τις βαθύτερες ανάγκες σας. Τώρα μπορείτε να προβάλετε τον εαυτό σας μέσω των δημοσίων σχέσεών σας και να μπείτε στο δρόμο της υλοποίησης, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σας στόχων και επιδιώξεων.