Υλικά 700 γρ. κοτόπουλο στήθος φιλέτο 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα) 100 γρ. παρμεζάνα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο χυμό από ένα λεμόνι 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές. Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το λεμόνι, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την γαλέτα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά. Βουτάμε τις μπουκίτσες πρώτα στο λαδολέμονο και μετά στο μείγμα γαλέτας-παρμεζάνας. Τοποθετούμε τις μπουκίτσες δίπλα δίπλα, σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας. Σερβίρουμε σκέτες, με πατάτες τηγανιτές ή ψητές και κάποια σος της αρεσκείας μας
Εύκολες και λαχταριστές κοτομπουκιές με παρμεζάνα
Είναι εύκολες τις λατρεύουν τα παιδιά και είναι σαφώς πιο υγιεινές από τις έτοιμες μια που παρασκευάζονται στο φούρνο και όχι στο τηγάνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ