Υλικά 700 γρ. κοτόπουλο στήθος φιλέτο 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα) 100 γρ. παρμεζάνα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο χυμό από ένα λεμόνι 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές. Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το λεμόνι, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την γαλέτα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά. Βουτάμε τις μπουκίτσες πρώτα στο λαδολέμονο και μετά στο μείγμα γαλέτας-παρμεζάνας. Τοποθετούμε τις μπουκίτσες δίπλα δίπλα, σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας. Σερβίρουμε σκέτες, με πατάτες τηγανιτές ή ψητές και κάποια σος της αρεσκείας μας
Εύκολες και λαχταριστές κοτομπουκιές με παρμεζάνα

Είναι εύκολες τις λατρεύουν τα παιδιά και είναι σαφώς πιο υγιεινές από τις έτοιμες μια που παρασκευάζονται στο φούρνο και όχι στο τηγάνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καγιανάς με φέτα Μια συνταγή ορισμός του καλοκαιριού και της εύκολης λύσης όταν πιάνει η μεσημεριανή πείνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τηγανιά με λουκάνικο, σύγκλινο και κεφαλογραβιέρα Λίγα υλικά, χωρίς ιδιαίτερη κούραση και ένα αποτέλεσμα πεντανόστιμο και καλοκαιρινό ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στριφτόνι με πέστο βασιλικού, ντομάτας και αμύγδαλα Μια συνταγή απλή, γευστική και καλοκαιρινή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρολό κιμά κοτόπουλου με γραβιέρα και προσούτο Μια συνταγή πανεύκολη που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά με λουκάνικα και πιπεριές Πανεύκολη συνταγή απευθείας από την κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαριδόσουπα Μπήκε το καλοκαίρι και είναι ευκαιρία να φτιάξετε μία λαχταριστή σούπα γαρίδας με άρωμα θάλασσας και γεύση που απογειώνει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματένιο ταμπουλέ με φρέσκο κρεμμύδι και μυρωδικά Δροσερή σαλάτα με πλιγούρι, ντομάτα και μυρωδικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με noodles, κοτόπουλο και λαχανικά Η «τόσο όσο» ποσότητα στα υλικά, ώστε να μην βγει πολύ έντονη και υπερβολικά πικάντικη η γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ