Ατομικές τυρόπιτες, ένα εύκολο σνακ, και κυρίως σπιτικό κατάλληλο και για το σχολικό κολατσιό Υλικά 1 φύλο σφολιάτας 200 γρ. τυρί (100 γρ. φέτα, 100 γρ. ανθότυρο) 1 κεσεδάκι γιαούρτι λίγη μυζήθρα τριμμένη πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο Λίγο γάλα ή 1 κρόκο για άλειμμα Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε 4 κομμάτια Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη φέτα θρυμματισμένη, τη μυζήθρα, το πιπέρι και τη ρίγανη  Μοιράζουμε τη γέμιση στα 4 φύλλα και διπλώνουμε δίνοντάς τους το σχήμα που θέλουμε.  Βάζουμε λίγο νεράκι για να κολλήσουν οι άκρες Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι Αλείφουμε τις τυρόπιτες με λίγο γάλα ή 1 κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγο νεράκι Ψήνουμε στους 180º C στον αέρα, μέχρι να ροδίσει πολύ καλά η σφολιάτα.