Ατομικές τυρόπιτες, ένα εύκολο σνακ, και κυρίως σπιτικό κατάλληλο και για το σχολικό κολατσιό Υλικά 1 φύλο σφολιάτας 200 γρ. τυρί (100 γρ. φέτα, 100 γρ. ανθότυρο) 1 κεσεδάκι γιαούρτι λίγη μυζήθρα τριμμένη πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο Λίγο γάλα ή 1 κρόκο για άλειμμα Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε 4 κομμάτια Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη φέτα θρυμματισμένη, τη μυζήθρα, το πιπέρι και τη ρίγανη Μοιράζουμε τη γέμιση στα 4 φύλλα και διπλώνουμε δίνοντάς τους το σχήμα που θέλουμε. Βάζουμε λίγο νεράκι για να κολλήσουν οι άκρες Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι Αλείφουμε τις τυρόπιτες με λίγο γάλα ή 1 κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγο νεράκι Ψήνουμε στους 180º C στον αέρα, μέχρι να ροδίσει πολύ καλά η σφολιάτα.
Ατομικές τυρόπιτες με σφολιάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σάλτσα τόνου με ντομάτα Η εύκολη, γρήγορη, χορταστική και ζουμερή σάλτσα για μακαρονάδα με υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο παρμεζάνας με πουρέ πατάτας Μια νόστιμη και πανεύκολη συνταγή που βασίζεται στην κλασική ιταλική κοτολέτα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με βρόμη, πορτοκάλι και σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη Παραλείπουμε, αν θέλουμε, την κουβερτούρα από τη ζύμη. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα μπισκότα με σταφίδες ή άλλα ψιλοκομμένα ξερά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ