Μια εύκολη και λαχταριστή τάρτα που θα λατρέψουν τα παιδιά Υλικά Για τη βάση 1 φύλο ζύμη κουρού Μαργαρίνη για επάλειψη 1 ασπράδι αυγού Για τη γέμιση 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 300 γρ. ζαμπόν καπνιστό ή μπέικον σε φέτες κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 αυγό 1 κρόκο αυγού 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένα τυριά (έμενταλ, ένταμ, γραβιέρα) 2 κουταλιές σούπας τυρί κρέμα Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο Λίγη τριμμένη παρμεζάνα για την επικάλυψη Εκτέλεση Ξεπαγώνουμε τη ζύμη κουρού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας Στρώνουμε τη ζύμη κουρού στη φόρμα της τάρτας και κόβουμε τα κομμάτια που περισσεύουν.  Αλείφουμε τη βάση με χτυπημένο ασπράδι και λίγο αλάτι, κάτι που θα τη στεγανοποιήσει στο απόλυτο, ώστε να μην πανιάσει με τη γέμιση. Στρώνουμε από πάνω αντικολλητικό χαρτί και το σκεπάζουμε με ακόμη ένα ταψί (ή σκορπάμε στην επιφάνεια όσπρια), για να υπάρχει βάρος και να κρατηθεί η ζύμη στη θέση της.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180º C για 10 λεπτά, και στο τέλος αφαιρούμε τη λαδόκολλα και τα όσπρια και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 3 λεπτά περίπου.  Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε 1-2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι (ξερό και φρέσκο). Στη συνέχεια, ρίχνουμε τις πιπεριές και αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στην τάρτα.    Σε ένα μπολ, χτυπάμε το αυγό και τον κρόκο, προσθέτουμε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο (και αλάτι προαιρετικά), το τριμμένο τυρί, το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος.  Περιχύνουμε την τάρτα με το μείγμα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.  Ψήνουμε στους 170- 180º C για 30-35 λεπτά περίπου.