Μια εύκολη και λαχταριστή τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο, που θα φτιάξετε σε ελάχιστο χρόνο Υλικά 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο 700 γραμμάρια  400 γραμμάρια τυρί φέτα (ή αν προτιμάτε φέτα και ανθότυρο) 1 αυγό 2 κουταλιές σούπας μαργαρίνη 3 κουταλιές σούπας βούτυρο 1 κουταλιά σούπας ρίγανη 1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι Εκτέλεση Τρίβουμε τα λευκά τυριά, προσθέτουμε το αυγό, τη ρίγανη και το πιπέρι, και ανακατεύουμε Βουτυρώνουμε το ταψί.  Λιώνουμε το βούτυρο και τη μαργαρίνη σε μικρό κατσαρολάκι. Βάζουμε ένα φύλλο στο ταψί απλωμένο, ώστε να κλείσουμε στο τέλος την πίτα από πάνω. Βουτυρώνουμε με πινελάκι.  Βάζουμε δεύτερο φύλλο χωρίς να το απλώσουμε (δεν μας πειράζει αν το «τσαλακώσουμε») και βουτυρώνουμε. Συνεχίζουμε με άλλα δύο φύλλα.  Βάζουμε τη μισή γέμιση και απλώνουμε να πάει παντού. Απλώνουμε ένα ακόμη φύλλο από πάνω, προσθέτουμε την υπόλοιπη γέμιση και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρώνοντάς τα κι αυτά ένα- ένα.  Βουτυρώνουμε καλά και τις άκρες, και κλείνουμε τα υπόλοιπα φύλλα από πάνω.Βουτυρώνουμε και κόβουμε σε κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος που τα θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C μέχρι να ροδίσει το φύλλο.