Αν έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, θα ξέρετε ότι το κονσίλερ τους καλύπτει μεν αλλά δεν καταφέρνει να εξαφανίσει αποτελεσματικά αυτή την πρασινο-μπλε χροιά από την περιοχή.
Όπως πολλές γυναίκες, η διάσημη beauty vlogger Deepica Mutyala έχει δοκιμάσει πολλά για να καλύψει τους μαύρους κύκλους της. Η έρευνά της την οδήγησε σε ένα παραδοσιακό μυστικό των γυναικών που θεωρείται το πιο αποτελεσματικό: το κόκκινο ή πορτοκαλί κραγιόν.
Όταν το απλώνει γύρω από τα μάτια δείχνει πολύ τρομακτικό, αλλά επιστημονικά το φαινόμενο έχει βάση. Στον τροχό των χρωμάτων, το κόκκινο και το πορτοκαλί είναι ακριβώς απέναντι από το μπλε και το πράσινο, πράγμα που σημαίνει ότι αλληλοεξουδετερώνονται. Εξήγηση: όταν καλύπτεις τους πρασινο-μπλε κύκλους με κόκκινο κραγιόν τους κάνεις αόρατους.
Θέλετε να το δοκιμάσετε; Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο για να απλώσετε το κραγιόν κάτω από τα μάτια. Η Μουτιάλα απλώνει μεγάλες ποσότητες αλλά εσείς θα βρείτε εκείνη που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο. Στη συνέχεια απλώστε το αγαπημένο σας κονσίλερ (όπως θα δείτε στο βίντεο) για να το σταθεροποιήσετε.
Δείτε τη μεταμόρφωση της Μουτιάλα.