*Η ανταπόκριση μας στα αστεία του    
Οι άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά. Θέλουν τη προσοχή και την αναγνώριση μας. Όταν λένε αστεία – ή έστω προσπαθούν – νιώθουν πολύ όμορφα να βλέπουν να γελάμε ή να χαμογελάμε. Αισθάνονται και σέξι, καθώς – όπως οι περισσότερες παραδεχόμαστε – το χιούμορ είναι ισχυρό ερωτικό στοιχείο. Προσέξτε πόσο λάμπουν τα μάτια του όταν γελάτε με σχόλια και τα αστεία του.
**Το στοργικό μας βλέμμα  
Κάτι που κάνουμε στην αρχή του έρωτα μας και σταδιακά το ξεχνάμε είναι το να «χαζεύουμε» τον σύντροφο μας. Δοκιμάστε να τον κοιτάξετε με αγάπη και στοργή όταν είστε κάπου έξω ή όταν κάθεστε απλά στον καναπέ. Δείξτε του με το βλέμμα σας ότι τον καμαρώνετε, ότι τον χαίρεστε. Αυτό τους κάνει να φουσκώνουν από αυτοπεποίθηση και να σας αγαπούν ακόμη πιο πολύ.
***Τα νάζια μας         
Και εδώ είναι που επιβεβαιώνουν ότι καθόλου επιφανειακοί δεν είναι. Όλες έχουμε κάποιες τσακπινιές που συνηθίζουμε να κάνουμε ή μια χαρακτηριστική κίνηση όταν σκεφτόμαστε ή διαβάζουμε ένα βιβλίο. Αυτά είναι που λατρεύουν οι άνδρες και τους κάνουν να θέλουν να μας τρελάνουν στα φιλιά. Μην αγχώνεστε, λοιπόν, να είστε πάντα άψογες. ΟΙ άνδρες λατρεύουν τα «παράξενα» μας.              
****Σεξουαλική πρωτοβουλία
Άλλη μια παρεξήγηση: οι άντρες είναι αυτοί που προκαλούν πάντα τη σεξουαλική επαφή. Λάθος. Οι άντρες τρελαίνονται να τους επιτιθέμαστε, να τους χουφτώνουμε, να τους φιλάμε με πάθος και να τους οδηγούμε στο κρεβάτι – ή στον πάγκο της κουζίνας.
   
*****Χάδια και αγκαλιές
Είναι σκληροί αλλά κατά βάθος και τόσο τρυφεροί. Όταν τους χαϊδεύουμε τα μαλλιά και τους κάνουμε μασάζ είναι η καλύτερη τους. Λιώνουν πραγματικά. Έχουν ανάγκη από το άγγιγμα μας και όταν τους το δίνουμε αισθάνονται υπέροχα. Το λαμβάνουν ως το απόλυτο δείγμα της αγάπης μας.
******Κούρνιασμα
Όσο θέλουν να τους περιποιούμαστε άλλο τόσο επιθυμούν να προσφέρουν τις φτερούγες τους να μας προστατεύσουν, να μας ζεστάνουν. Τρελαίνονται όταν τρυπώνουμε στην αγκαλιά τους και ακουμπάμε στο στήθος τους, τρελαίνονται όταν μετά από μια δύσκολη μέρα αποζητάμε την αγκαλιά του και τη μυρωδιά του.
Υ.γ Το καλύτερο είναι ότι σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες που το παίζουμε μυστήριες και αινιγματικές εκείνοι είναι σαφείς σε αυτά που θέλουν. Αυτά που τους αρέσουν τα λένε ευθαρσώς χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα. Μένει να είμαστε ανοιχτές και έτοιμες να τους ακούσουμε.