Κριός

Ξεκινάει μία θετική εβδομάδα για εσάς μια που θα έχετε τώρα την ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα αισθήματά σας ανοιχτά. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις σας γίνονται βαθύτερες και αποκτούν περισσότερο νόημα. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν, αλλά απολαύστε μερικές στιγμές στη ξεγνοιασιά της οικογενειακής σας ζωής. Τώρα θα μπορέσετε να πετύχετε τους εργασιακούς σας στόχους και να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα αγαπημένε Κριέ. Τα οικονομικά σας θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα η επιθετική, αποφασιστική επιδίωξη των στόχων σας, μπορεί να σας κάνει πιεστικούς, ανυπόμονους και καθόλου συνεργάσιμο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Πρέπει να βάλετε κάποια όρια, ώστε να μην οδηγήσετε κάποιες καταστάσεις σε τέλμα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σας μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια. Ωστόσο, φροντίστε να πάρετε έξυπνες αποφάσεις, σχετικά με το πού θα διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας. Επίσης, μην ισοπεδώνετε συναισθηματικά τους δικούς σας ανθρώπους. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, οι σκέψεις σας θα είναι γεμάτες ένταση και θα νιώσετε ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας κατανοήσει πραγματικά. Θα έχετε την τάση να παθιάζεστε και να μιλάτε απόλυτα στους γύρω σας, πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε, αν δεν επιθυμείτε ανούσιες φασαρίες. Η πίεση στην εργασία θα αυξηθεί, αλλά νιώθετε αυτοπεποίθηση και θα την αντιμετωπίσετε. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, οι ικανότητες σας θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σας. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την συγκυρία, για να διεκδικήσετε καλύτερα δεδομένα για τη δουλειά σας.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσετε λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείτε απ’ τους άλλους. Μεσοβδόμαδα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Υδροχόο, προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στις φαντασιώσεις σας να επισκιάσουν τα οράματά σας. Μείνετε λογικοί και δίκαιοι, γιατί εύκολα μπορεί να χαρακτηριστείτε εγωκεντρικοί και συμφεροντολόγοι. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και στον σύντροφό σας. Ζήστε τη στιγμή και αφήστε επιτέλους  τις γκρίνιες και τα παράπονα.

Λέων

Οι  καλές επιρροές που θα σας στείλει ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Τετάρτη, αλλά και κάποιες καλές εξελίξεις, θα σας φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σας βοηθήσουν να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείτε τώρα να κάνετε αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε, για να πετύχετε τόσο επαγγελματικούς όσο και αισθηματικούς στόχους. Αν παραμείνετε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να πετύχετε θαύματα.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να καλυτερέψετε τη ζωή σας, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά. Επειδή όμως θα έχετε μία ροπή στο να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, φροντίστε ώστε να μην πάρετε ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα σας. Η περίοδος είναι καλή για να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τις ιδέες σας στα σωστά πρόσωπα, που μπορούν αποτελεσματικά να σας βοηθήσουν. Το Σαββατοκύριακο, κάποιες τριβές με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα ίσως θα είναι αναπόφευκτες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσετε και συνέχεια. Τα οικονομικά σας είναι σε σταθερή πορεία. Ωστόσο, προσέξτε να αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θ’ αρχίσετε να βλέπετε φως στις υποθέσεις, που μέχρι τώρα σας προβλημάτιζαν! Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου από την Τετάρτη, να περιμένετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλετε. Θετική είναι η περίοδος σε σχέση με την ανάπτυξη των στόχων σας και την αύξηση της φήμης σας στον επαγγελματικό τομέα, πράγμα που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσετε όλα σας τα ταλέντα, χωρίς περιττούς φόβους και ανασφάλειες. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που πάντα θέλατε και θα ξεκινήσετε να υλοποιείτε σχέδια, που ίσως είχατε ξεχάσει σε κάποιο… συρτάρι.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε οτιδήποτε σοβαρό και συστηματοποιημένο όσον αφορά την εξέλιξη της δουλειάς σας. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει πιο πειθαρχημένο από τα συνηθισμένα, αλλά και πιο αποτελεσματικό στις κινήσεις σας. Χωρίς περιττές υπεκφυγές, αλλά παραμένοντας ειλικρινείς και δίκαιοι, διεκδικήστε όλα όσα σας ανήκουν και οι πλανήτες θα σας ανταμείψουν. Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σας. Ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε ζητήματα στη δουλειά σας, πρωταγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα

Τοξότης

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας, θα είστε πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το άγχος. Παρ’ όλα αυτά όμως, όσα ζητάτε καιρό τώρα, θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σας έρχονται μεγάλες και θεαματικές αλλαγές!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας θα κυλήσει αρκετά ήρεμα, με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Για αυτό θα ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος θα κινείται πλέον σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά και σας ετοιμάζει αλλαγές, που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σας, φιλικές και οικογενειακές, και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Τα οικονομικά σας θ’ αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σας πηγαίνουν πίσω και σας αγχώνουν, θ’ αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σας όλον αυτόν το φόρτο.

Υδροχόος

Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της εβδομάδας για εσάς. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από την Τετάρτη και μετά, θα σας χαρίσει όμορφες αλλαγές που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Εκμεταλλευτείτε το και μην επαναπαύεστε σε αυτά που έχετε πετύχεις, γιατί τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη ζωή σας πολύ καλύτερη . Ο Άρης από τους Ιχθείς σας στέλνει θετική ενέργεια, για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσετε καλύτερα.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα για εσάς. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα προβλήματα μέσα στο σπίτι, είναι πιθανόν να σας στεναχωρήσουν. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να αποφύγετε να κάνετε ή να πείτε πράγματα που δε θέλετε. Από εκεί και μετά ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και αισθηματικά όνειρα που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σας είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σας προβληματίζει.