Κερδίστε την μάχη με τις ρυτίδες

10 Φεβρουαρίου 2015 | 14:09
Η σειρά ECOLLAGEN δημιουργήθηκε μετά από 8 χρόνια ερευνών στα Επιστημονικά Κέντρα της Oriflame. Με επαναστατική τεχνολογία φυτικών βλαστοκυττάρων,  υπόσχεται αποδεδειγμένα την ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου περισσότερο από 200% και την μείωση των ρυτίδων κατά το 1/3 σε μόλις 12 εβδομάδες. Βραβευμένη με το Prix de Beaute 2014.
Ecollagen Κρέμα Ημέρας Διόρθωσης Ρυτίδων με SPF 15
Η νέα εποχή στην καταπολέμηση των ρυτίδων! Δημιουργημένη με το μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων, η κρέμα αυτή γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους ενώ προλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Νέα, πιο ανάλαφρη υφή που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα. Χωρίς paraben. 50  ml.
Ecollagen Κρέμα Νύχτας
Συνεχίστε τον πόλεμο κατά των ρυτίδων ακόμη και όταν κοιμάστε. Δημιουργημένη με μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων, η κρέμα νύχτας Ecollagen δρα γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους ενώ προλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Πλούσια, μεταξένια υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. 50  ml.

Serum Διόρθωσης Ρυτίδων και Σύσφιξης Ecollagen
Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό super serum προσφέρει εντυπωσιακά αντιρυτιδικά και συσφιγκτικά αποτελέσματα. Με επαναστατικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων και Powerlift διπλάσιας συμπύκνωσης. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα πριν από την κρέμα ημέρας και νύχτας. 30 ml.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version