Η Volvo κυριολεκτικά «ταράζει τα νερά» με το καινούριο της διαφημιστικό σποτ, που με τίτλο Το Κύμα (The Swell), προβάλλεται αυτές τις μέρες όχι μόνο στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και στη μεγάλη οθόνη, σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.
Aν και πρόκειται για διαφήμιση του Volvo XC60, του μεσαίου-μεγάλου SUV της σουηδικής μάρκας, εντούτοις το αυτοκίνητο δεν έχει το βασικό ρόλο αλλά περιορίζεται σε ένα γρήγορο «πέρασμα» στην αρχή της ταινίας, αφήνοντας ξεκάθαρα το ανθρώπινο στοιχείο να πρωταγωνιστήσει. Tο συγκεκριμένο σποτ δείχνει και τη νέα κατεύθυνση της επικοινωνιακής στρατηγικής της Volvo. Προβάλλονται αξίες με τις οποίες ταυτίζεται η μάρκα: φιλοδοξία, απλότητα, αυθεντικότητα και «σουηδικότητα», έτσι όπως αυτές αποτυπώνονται και στα μοντέλα της.
Το φιλμ ξεφεύγει από την πεπατημένη των διαφημιστικών που δείχνουν γυαλιστερά αυτοκίνητα να ταξιδεύουν σε ανοικτούς αυτοκινητόδρομους με μουσική υπόκρουση απαλής ροκ μουσικής και επικεντρώνεται στο να αναδείξει τη σημασία που δίνει η Volvo στην αίσθηση ελέγχου και το πώς το brand συνδέεται με το ανθρώπινο στοιχείο.