Πέρα από την καλαισθησία και το γούστο, όταν διαλέγουμε ρούχα για τα παιδιά θα πρέπει να προσέχουμε και άλλα πράγματα τα οποία είναι βασικά για την άνεση τους αλλά και για το πορτοφόλι μας!
Γιατί τα παιδικά ρούχα πρέπει να έχουν καλή ποιότητα;
1. Γιατί τα ποιοτικότερα ρούχα έχουν καλύτερη εφαρμογή
Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να αγοράζουμε ρούχα που να τους εφαρμόζουν σωστά. Δεν πρέπει τα ρούχα να τα  στενεύουν ή να τους προκαλούν αίσθηση δυσφορίας και εκνευρισμό, ούτε να τα τα εμποδίζουν στο βάδισμα, το τρέξιμο ή το παιχνίδι! Για παράδειγμα το παιδικό μπουφάν, θα πρέπει να έχει καλή εφαρμογή και να είναι από ανθεκτικό ύφασμα. Όταν το φοράει το παιδί, θα πρέπει να μπορεί να σηκώνει ψηλά τα χέρια του χωρίς δυσκολία.
2. Γιατί τα ποιοτικότερα ρούχα έχουν καλύτερα υφάσματα
Ακόμα και αν δεν έχουμε παρατηρήσει κάποια αλλεργία στο παιδί είναι πολύ καλό να επιλέγουμε να του πάρουμε ρούχα τα οποία είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υφάσματα. Έτσι θα ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να δημιουργηθούν  ερεθισμοί στο παιδί ή κάποια αλλεργική αντίδραση. 3. Γιατί τα φθηνά ρούχα, είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να καταστρέφονται εύκολα
Όλες οι γνωστές αλυσίδες με φθηνά ρούχα έχουν πλάνο να παράγουν ρούχα που δεν είναι καλής ποιότητας, απλά και μόνο γιατί θέλουν οι καταναλωτές να αγοράζουν μεγάλες ποσότητες σε πιο τακτά διαστήματα. Όταν ένα ρούχο χαλάει εύκολα, τότε ο καταναλωτής θα τρέξει να αγοράσει ένα αντίστοιχο σε πολύ χαμηλή τιμή, παρόλο που ξέρει πως δεν θα “αντέξει” πολύ.
4. Γιατί τα ποιοτικά ρούχα σέβονται το περιβάλλον
Για παράδειγμα η σειρά Marasil από Οργανικό Βαμβάκι & Μπαμπού είναι η πιο αγνή και φυσική σειρά ρούχων για το μωρό σαs.Τα ρούχα της σειράς κατασκευάζονται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, χημικών ή τοξικών βαφών και σέβονται το περιβάλλον. Επίσης «χαϊδεύουν» την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών σας και δεν προκαλούν αλλεργίες. Οι φυσικές τους ίνες βοηθούν στην αναπνοή του σώματος του μωρού σας και το διατηρούν στεγνό, προσφέροντας παράλληλα μία φυσική προστασία.
5. Γιατί τα ποιοτικά ρούχα διατηρούνται περισσότερο
Για παράδειγμα, τα ρούχα από φυσικές ίνες Οργανικού Βαμβακιού & Μπαμπού της σειράς Marasil, προσφέρουν μία ευχάριστη, μεταξένια, αίσθηση στην αφή και είναι πολύ άνετα. Οι φυσικές ιδιότητές τους διατηρούνται ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα, χωρίς άλλη ιδιαίτερη φροντίδα.
Στo Maison Marasil θα βρείτε ποιοτικά και all time classic ρούχα και αξεσουάρ για το παιδί σας με έκπτωση που φτάνει έως 50% σε ρουχισμό, φορέματα, παντελόνια μπουφάν, και έως 30% σε παπούτσια αθλητικά, μποτάκια και πολλές άλλες επιλογές παπουτσιών.
Επίσης, πλήρως ενημερωμένο είναι και το ηλεκτρονικό κατάστημα Marasil, το οποίο και διαθέτει τεράστια ποικιλία με τις διασημότερες μάρκες παιδικής ένδυσης όπως Marasil, Mandarino, Sprint καθώς και Pierre Cardin, Mauli και Kitten.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προίόντα και τις τιμές τους.
Τα προϊόντα των εταιριών Marasil, Mandarino & Sprint μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φυσικά καταστήματα Marasil, Μandarino, όπως και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη τη χώρα καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.maisonmarasil.com