Υλικά συνταγής 400 γραμμάρια ψωμί, μπαγιάτικο σταρένιο (ή χωριάτικο) 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας ταραμά λευκό χυμό από 2 λεμόνια 1/2 κρεμμύδι 500 ml λάδι Εκτέλεση Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά και το κρεμμύδι. Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά τα υλικά να πολτοποιηθούν. Πολύ αργά (σταγόνα –σταγόνα) και με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα μας.
Η πιο λαχταριστή και εύκολη ταραμοσαλάτα!
Σπιτική, εύκολη, πεντανόστιμη και υγιεινή, μια και είναι χωρίς χρωστικές, η ταραμοσαλάτα αποτελεί τη νηστίσιμη βασίλισσα της Σαρακοστής. Μια συνταγή που θα απολαύσετε με φρέσκια, ζεστή λαγάνα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ