Υλικά 300 γραμμάρια κουβερτούρα 160 γραμμάρια βούτυρο 3 αυγά 300 γραμμάρια ζάχαρη 200 γραμμάρια αλεύρι 1 βανίλια Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ (ή στο χέρι) μέχρι να αφρατέψουν. Ενώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα με τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη βανίλια Βουτυρώνουμε ένα ταψί (ή μια φόρμα 10 επί 27 εκ), και βάζουμε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλαϊνά. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και ξεφορμάρουμε *Το γλυκό διατηρείτε στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα
Εύκολο και λαχταριστό μπράουνις!
Ένα εύκολο και οικονομικό γλυκό για μια συνταγή που δεν χρειάζεται καν μίξερ και ετοιμάζεται σε μισή μόλις ώρα! Μια σοκολατένια λιχουδιά που θα λατρέψουν τα παιδιά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ