Υλικά 300 γραμμάρια κουβερτούρα 160 γραμμάρια βούτυρο 3 αυγά 300 γραμμάρια ζάχαρη 200 γραμμάρια αλεύρι 1 βανίλια Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ (ή στο χέρι) μέχρι να αφρατέψουν. Ενώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα με τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη βανίλια Βουτυρώνουμε ένα ταψί (ή μια φόρμα 10 επί 27 εκ), και βάζουμε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλαϊνά. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και ξεφορμάρουμε *Το γλυκό διατηρείτε στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα
Εύκολο και λαχταριστό μπράουνις!

Ένα εύκολο και οικονομικό γλυκό για μια συνταγή που δεν χρειάζεται καν μίξερ και ετοιμάζεται σε μισή μόλις ώρα! Μια σοκολατένια λιχουδιά που θα λατρέψουν τα παιδιά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπουρεκάκια με πιπεριές, φέτα και κασέρι Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno», παρέα με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με σπανάκι και γλυκοπατάτα Το μυστικό για να μην παιδευτείτε πολύ με αυτή τη συνταγή είναι να πάρετε προβρασμένα ρεβίθια και το πιάτο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σοκολατάκια pepperoncino Λαχταριστά σοκολατάκια pepperoncino με μια απαλή essence από πορτοκάλι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη κοτόπιτα με μανιτάρια Μια πεντανόστιμη πίτα που μπορείτε να φτιάξετε για όλη την οικογένεια με 5 απλά βήματα. Απολαύστε τη ζεστή, αλλά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο εύκολες συνταγές για ζυμαρικά Δύο συνταγές για σπαγγέτι που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα της εκπομπής «Βuongiorno» με τη Φαίη Σκορδά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σάλτσα τόνου με ντομάτα Η εύκολη, γρήγορη, χορταστική και ζουμερή σάλτσα για μακαρονάδα με υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο παρμεζάνας με πουρέ πατάτας Μια νόστιμη και πανεύκολη συνταγή που βασίζεται στην κλασική ιταλική κοτολέτα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ