1
Η σημασία έχει σημασία
Όταν ο σύζυγος μας αισθάνεται ότι τον υπολογίζουμε, τον εκτιμάμε και δεν τον θεωρούμε δεδομένο νιώθει πραγματικά χαρούμενος και πλήρης.
2
Feel yourself
Η οικειότητα που του προσφέρουμε και η ελευθερία να είναι ο εαυτός του τον γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά. Οι άντρες απεχθάνονται την συνεχή αυστηρή κριτική μας και το μάλωμα.
3
Σεξουαλική απελευθέρωση
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν πρώτο αλλά είπαμε να μην φανούμε κλισέ και να αναδείξουμε τη συναισθηματική πλευρά τους. Το να τον ποθείτε ερωτικά και να εκφράζετε την σεξουαλική ικανοποίηση που σας προσφέρει είναι γι εκείνον κάτι σαν περιγραφή του παράδεισου.
4
Πες μου λογάκια
Νομίζουμε ότι μόνο σε εμάς αρέσουν τα καλά και επαινετικά λόγια. Ουχί. Θέλουν και οι άντρες το μπράβο τους και το καλό σχόλιο τους για το σώμα και το ντύσιμο τους. Και το «σ΄αγαπώ» και το φιλάκι τους.   
5
Τόσο, όσο νο.1
Από τη μια μεριά του αρέσει πολύ που τον δέχεστε γι αυτό που είναι χωρίς να υποδεικνύετε όλη την ώρα τι να κάνει και ποιο είναι το σωστό αλλά και από την άλλη χαίρετε -έστω και σιωπηλά – που του έχετε θέσει και τα δικά όρια σας ανοχής. Οι άντρες χαίρονται να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα δυναμική και συγκεκριμένη στις απόψεις της.          
6
Τόσο, όσο νο.2
Του αρέσει ότι τον χρειάζεστε, αλλά όχι να αισθάνεται ότι «κρέμεστε» πάνω του. Όσο αισθάνεται το βάρος της σκέψης ότι πρέπει μόνιμα να σας στηρίζει τόσο μπουχτίζει και του δημιουργούνται τάσεις φυγής.
7
Τα «γούστα» του
Όταν ο άντρας λέει «μου αρέσουν τα κόκκινα φορέματα» και εσύ την επόμενη φορά που θα βγείτε φορέσεις ένα, τον έχεις κάνει λιώμα. Νιώθει ότι εισακούστηκε, ότι σεβάστηκες την επιθυμία του, ότι θέλεις να σε θέλει.
8
Μέσα από τα μάτια του
Σας αγαπάει ακόμη περισσότερο και νιώθει ευτυχής όταν σας θαυμάζει. Η επαγγελματική σας πρόοδο, η ενασχόληση σας με κάποιο χόμπι όπου διαπρέπετε, η καλή ανατροφή των παιδιών, το πεντανόστιμο φαγητό που φτιάξατε… Για όλα αυτά μπορεί να σας ερωτεύεται ξανά και ξανά (μην ξεχνάτε και το νούμερο 3 ε;!)
9
Κυρία._
Είμαστε εμείς οι γυναίκες ώρες-ώρες οχιές. Στάζει το στόμα μας φαρμάκι, ειδικά όταν τσακωνόμαστε και έχουμε νεύρα. Τότε είναι που μπορούμε να πούμε τις χειρότερες κακίες και να προσβάλουμε πολύ τον σύντροφο μας. Όταν δεν τον κάνουμε και κρατάμε τον εκνευρισμό και τα λόγια μας σε ένα επίπεδο πολύ χαίρεται ο καλός μας.
           
10
Πάλαι ποτέ
Οι άντρες – οι σωστοί – σιχαίνονται να μιλάνε για το παρελθόν τους. Μια έξυπνη κίνηση που τους απαλλάσσει και από άβολες συζητήσεις και τσακωμούς. Όσο δεν ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι της ζωής του τόσο πιο χαρούμενος και ήρεμος είναι.  
11
Προτεραιότητα
Χωρίς πολλά σχόλια. Θέλει, του αρέσει και το εκτιμά να τον έχετε προτεραιότητα στις αποφάσεις και τις κινήσεις σας.
12
Family affair
Ε, τι να λέμε. Όταν δείχνετε αγάπη για τη μητέρα του και ασχολείστε μαζί της είναι τρισευτυχισμένος και σας λατρεύει!._