Υλικά Για τη ζύμη 3/4 από ένα φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει μόνο του μια κουταλιά σούπας λάδι ένα κουταλάκι μπέικιν πάουντερ ένα κουταλάκι ζάχαρη να κουταλάκι αλάτι μισό φλιτζάνι νερό Για το πασπάλισμα μέλι κανέλα ή ζάχαρη (όσο θέλετε) Εκτέλεση Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι ακόμα μέχρις ότου χυλώσει το μείγμα. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και το θερμαίνουμε σε «υψηλή» φωτιά. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο λάδι χρησιμοποιώντας μια κουτάλα. Όταν οι τηγανίτες κάνουν κρούστα και αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα, τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο, στο οποίο έχουμε έχουμε προηγουμένως βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Λαχταριστές και εύκολες τηγανίτες με μέλι!
Οι τηγανίτες είναι οι αγαπημένες των παιδιών. Είναι κατάλληλες για πρωινό αλλά και ένα πανεύκολο γλυκό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εμείς σας προτείνουμε μια νηστίσιμη και πολύ εύκολη συνταγή!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα Αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα καθιερωμένα δώρα του Πάσχα και είναι ένα έθιμο που επιβιώνει σε πολλά χωριά της... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ