Η διάφανη ασπίδα προστασίας για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού στην περιοχή της πάνας*.
Το Bepanthol Balm σύγκαμα μωρού είναι γνωστό και δοκιμασμένο για πολλά χρόνια. Προσφέρει στο μωρό σας καθημερινή προστασία από συγκάματα (από τη χρήση της πάνας). Η ειδική σύνθεσή του και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος καθιστούν το Bepanthol Balm κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας**. Το Bepanthol Balm είναι φιλικό για το δέρμα του μωρού, ακόμη και αυτού των πρόωρων νεογνών.
Το Bepanthol Balm για τα μωρά περιέχει 5% προβιταμίνη B5 και προσφέρει διπλή προστασία στα συγκάματα, καθώς υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και παράλληλα το ενυδατώνει αποτελεσματικά, αυξάνοντας έτσι την άμυνα του δέρματος κατά του συγκάματος. Το Bepanthol Balm δημιουργεί ένα διαφανές στρώμα, που επιτρέπει στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού να αναπνέει*.
Το Bepanthol Balm σύγκαμα μωρού είναι κατάλληλο και για τη μαμά, καθώς διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή της θηλής του μαστού, που ταλαιπωρείται κατά την περίοδο του θηλασμού, απαλή. Οι μητέρες θα πρέπει να απομακρύνουν τα υπολείμματα πριν από το θηλασμό.
–  Κλινικά Ελεγμένο.
–  Το Bepanthol Balm σύγκαμα μωρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αλλαγή πάνας.
–  Θα το βρείτε στη συσκευασία των 30g και στην οικονομική συσκευασία των 100g.
Mε την εγγύηση Bayer.
* Moisture Vapour Transmission test
** Φόρμουλα προϊόντος