Η εταιρεία Stokke ιδρύθηκε το 1932 και ξεκίνησε ως κατασκευάστρια εταιρεία επίπλων υψηλής ποιότητας. Το πρώτο προϊόν για παιδιά κυκλοφόρησε το 1972 – η χαρακτηριστική καρέκλα Tripp Trapp , η οποία σημείωσε πάνω από 9 εκατομμύρια πωλήσεις και εξακολουθεί να είναι κεντρικό προϊόν της συλλογής Stokke. Από το 2006 η Stokke ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον σχεδιασμό ποιοτικών παιδικών επίπλων και εξοπλισμού για καθίσματα φαγητού, καρότσια, μάρσιπους, λευκά είδη και το παιδικό δωμάτιο.
Η καινοτομία, η εργονομία και ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός δημιουργούν προϊόντα που ενισχύουν τον δεσμό μεταξύ γονιών και παιδιού. Η συλλογή μας μοναδικών προϊόντων ενσαρκώνει αυτές τις βασικές αξίες και αντανακλά το σκανδιναβικό στυλ στα καλύτερά του. Πάντα συνδυάζουμε την αγάπη μας για τη φύση με το πάθος μας για το ντιζάιν, ώστε να δημιουργούμε προϊόντα προς το καλύτερο δυνατό συμφέρον του παιδιού αλλά και του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν οι οικογένειες τα έξυπνα και ανθεκτικά προϊόντα μας για πολλά χρόνια.
Περισσότερα από σαράντα χρόνια μετά από την κυκλοφορία της καρέκλας Tripp Trapp, η φιλοσοφία της Stokke εξακολουθεί να βασίζεται σε μια θεμελιώδη έννοια: να σχεδιάζει προϊόντα προς το καλύτερο δυνατό συμφέρον του παιδιού. Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται έτσι ώστε να βοηθούν την ανάπτυξη του παιδιού και να ενισχύουν τον δεσμό μεταξύ γονιών και παιδιού. Από τα ψηλά καρότσια που κοιτάνε προς τον γονιό μέχρι τους βραβευμένους εργονομικούς μάρσιπους και την ευέλικτη σειρά από ρυθμιζόμενα καθίσματα, η Stokke βάζει πάνω από όλα τις ανάγκες του παιδιού.
Η Stokke γνωρίζει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιδί να μην είναι αποκομμένο από τα αγαπημένα του πρόσωπα, για να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια. Γι’ αυτό και υιοθετούμε σε πολλά προϊόντα μας την προσέγγιση «ψηλότερα είναι και καλύτερα» και «με πρόσωπο προς τον γονιό». Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν καλύτερη οπτική επαφή και επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς και το παιδί.
Ο ανθρωποκεντρικός μας σχεδιασμός εξασφαλίζει λειτουργικότητα, εξαιρετική εργονομία και ασύγκριτη άνεση. Η εξεζητημένη μηχανική παρέχει εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις που ενσωματώνονται στα προϊόντα μας. Όλα μας τα προϊόντα αναπτύσσονται έτσι ώστε να ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε είδους εσωτερικό χώρο – με διαχρονικό σχεδιασμό για να είναι πάντα της μόδας.
Εξερευνήστε και απολαύστε τη ζωή μαζί. www.stokke.com